Öneri İOS 7

Konu Sahibi
İOS 7
Merhaba arkadaslar Nokia iş olmadığı için müşterisine sahip çıkmadığı için Symbianı bıraktım iphone 4s 16 gb aldım iphone 4s beni ne kadar götürür ne kadar destek alırız ve ben iOS 7 ye geçmedim şuam bende iOS 6 yüklü geçmeme sebebim ise ios 6 daha stabil olması ve iOS 7 nin daha sorunlu olması ama iOS 7 de çok merak ediyorum sizce İOS 7 geçmeliyim yoksa biraz daha beklemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

0MG90

Üye
Sakın geçme. Ben iPhone kullanmıyorum ama iPad kullanıyorum iOS 6 varken daha iyiydi bana göre görsellik bakımından bile. iOS 7 ile her şeyi çok sadeleştirmişler. iPhone 4S iOS 8'i alır son olarak diye düşünüyorum. Eğer çok geçmek istiyorsan iOS 7.1'i bekle.

Tepkiler: afsinbeyyy
    Konu Sahibi

Sağolsun kardeşim bende geçmeyecem iOS 7 telefonu aynı oyuncak telefonu gibi göstermiş hiç beğenmedim iOS 6 fan çok memnunum canavar gibi çok hızlı ve satabil artık 7.1 bekleyecem iOS 8 de alırsak bu tel bana 2 sene yeter artık

Tepkiler: 0MG90
Aynen 7.1 i bekle şu an son sürüm 7.0.5

beyler annemin telefonu iphone4. buna ios7 yüklemeyi düşünüyorum kasma filan yaparmı sıkıntı çıkmasın sonradan ? ayrıca yedek alsak eski sürüme dönebilirmiyiz ?

TuRKGuCu

Üye
5s te ios7.05 sıkıntı çıkarmıyor ve gayet stabil fakat 4te kesinlikle önermiyorum.4s te biraz daha stabil gibi görünsede bence 5-5c-5s için gelen bi yenilik olmuş.

Şu çok bilmişler beni deli ediyor. Apple sorunlu yazılım mı yapar ? Sorun varsa gidin servise verin. Benim telefonum değişti. IOS 7.0.4 yüklü. Sorun falan da yok. IOS 6 dan tek eksik yanı çekmecedeki Twitter ve Facebook yok. Onun yerine bir sürü kullanım kolaylığı getirilmiş. Benim telefonum iPhone 5. 4 lere de çıkardığına göre Apple IOS'u sorun olmasa gerek. Bir kişi mi çıkarıyor bu yazılımı ? Yüzlerce, binlerce testlerden geçiyor. Sorunlu olsa verir mi adam ?

valla bilemeyecegim kullanmadigim icin. lakin hocamda iphone4 var ios7 yuklu ve rehberde bile kasim kasim kasiliyor. watsapa girerken bekliyorsunuz biraz. hele mesajlardaki kasmasi dillere destan . apple bu ios7 guncellemesinde iphone4u fazla onemsemedi. burda vermek istenen mesaj apple ; ip4 eskidi artik yeni modellere gecij guncelleme vermiycez daha

Tepkiler: esmeran3

frk uzn

Üye
Betalarda ip4 gayet iyi ama ios6 yi aratiyor yerinizde olsam ios 6 da kalirim gecmek istiyodanizda ios7 bi tam otursun oyle gecin 4s te ios 8 e kadar alir ios 8 deki hali de suanki ios 7 deki ip4 gibi olur

zx6r

Üye
Fırsatın varken kal 6 da 7 ye geçme pişman olursun..

Akhtoher

Üye
Hocanızın sorunu, IOS 6 nın üzerine 7 yi yüklemiş olması iOS 7 yi temiz bir kurulum şeklinde yüklemesi gerekiyor zor bir işlem yok. iOS 7 yüklü cihaz bir kere fabrika ayarlarına döndüğünde bahsettiğiniz sorunlar kalmayacaktır.