afsinbeyyy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sakın geçme. Ben iPhone kullanmıyorum ama iPad kullanıyorum iOS 6 varken daha iyiydi bana göre görsellik bakımından bile. iOS 7 ile her şeyi çok sadeleştirmişler. iPhone 4S iOS 8'i alır son olarak diye düşünüyorum. Eğer çok geçmek istiyorsan iOS 7.1'i bekle.
5s ve 5c için 7.0.5Aynen 7.1 i bekle şu an son sürüm 7.0.5
Diğerlerine niye gelmedi5s ve 5c için 7.0.5
Diğer cihazlar için 7.0.4 son sürüm şuan
Hayır yüklememeni öneririm buraya yazdım okubeyler annemin telefonu iphone4. buna ios7 yüklemeyi düşünüyorum kasma filan yaparmı sıkıntı çıkmasın sonradan ? ayrıca yedek alsak eski sürüme dönebilirmiyiz ?
şu anlık kalsınbeyler annemin telefonu iphone4. buna ios7 yüklemeyi düşünüyorum kasma filan yaparmı sıkıntı çıkmasın sonradan ? ayrıca yedek alsak eski sürüme dönebilirmiyiz ?
Onlarla ilgili sıkıntı varmış Çin de mi ne hatırlamıyorum.Diğerlerine niye gelmedi
bilgi içinOnlarla ilgili sıkıntı varmış Çin de mi ne hatırlamıyorum.
şu anlık kalsın
geri dönme yok diye biliyorum
en azından bi 7.1 güncellemesini bekleeyvallah müdür bugün yükliycektim sıkıntı yoksa
Hocanızın sorunu, IOS 6 nın üzerine 7 yi yüklemiş olması iOS 7 yi temiz bir kurulum şeklinde yüklemesi gerekiyor zor bir işlem yok. iOS 7 yüklü cihaz bir kere fabrika ayarlarına döndüğünde bahsettiğiniz sorunlar kalmayacaktır.valla bilemeyecegim kullanmadigim icin. lakin hocamda iphone4 var ios7 yuklu ve rehberde bile kasim kasim kasiliyor. watsapa girerken bekliyorsunuz biraz. hele mesajlardaki kasmasi dillere destan . apple bu ios7 guncellemesinde iphone4u fazla onemsemedi. burda vermek istenen mesaj apple ; ip4 eskidi artik yeni modellere gecij guncelleme vermiycez daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?