Kerim. Üye Türe' Alıntı: Donuyor , uygulamaları açmıyor diye sabahın köründe kaldırdı beni 5'te yattım 10.30'da kalktım Şimdi ipsw dosyasını indiriyorum restore için Genişletmek için tıkla ... bende kurmasammı ki
Türe' Alıntı: Donuyor , uygulamaları açmıyor diye sabahın köründe kaldırdı beni 5'te yattım 10.30'da kalktım Şimdi ipsw dosyasını indiriyorum restore için Genişletmek için tıkla ... bende kurmasammı ki
ANIL Admin Şuan için kurmanızı önermem. Ben 5'e kurdum şarj konusunda problemleri var henüz ileride sorunsuz olur umarım.
Şuan için kurmanızı önermem. Ben 5'e kurdum şarj konusunda problemleri var henüz ileride sorunsuz olur umarım.
Türe Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türe Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Google dava açmasında Genişletmek için tıkla ... Neden ki - - - Eklendi - - - hsynkckygcı@' Alıntı: Çok sexy olmuş Gidip S3'ü satıp 4S ya da 5 alasım nasıl var bilemezsiniz.. Genişletmek için tıkla ... Bende 3-4 aydır 5 bekliyorum
Revengeful' Alıntı: Google dava açmasında Genişletmek için tıkla ... Neden ki - - - Eklendi - - - hsynkckygcı@' Alıntı: Çok sexy olmuş Gidip S3'ü satıp 4S ya da 5 alasım nasıl var bilemezsiniz.. Genişletmek için tıkla ... Bende 3-4 aydır 5 bekliyorum
foreverthe Üye Türe' Alıntı: Neden ki - - - Eklendi - - - Bende 3-4 aydır 5 bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Neden bilmiyorumda Android artık bana soğuk geliyor Paramda var gidip alasım varda bir şeyler dur diyor sanki bana. En büyük sorunum ekran heralde.
Türe' Alıntı: Neden ki - - - Eklendi - - - Bende 3-4 aydır 5 bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Neden bilmiyorumda Android artık bana soğuk geliyor Paramda var gidip alasım varda bir şeyler dur diyor sanki bana. En büyük sorunum ekran heralde.
MaxipmaN Üye navfrime düşer mi açılıp ta adaassas - - - Eklendi - - - navfrime düşer mi açılıp ta adaassas - - - Eklendi - - - navfrime düşer mi açılıp ta adaassas
navfrime düşer mi açılıp ta adaassas - - - Eklendi - - - navfrime düşer mi açılıp ta adaassas - - - Eklendi - - - navfrime düşer mi açılıp ta adaassas
Türe Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Android gibi Genişletmek için tıkla ... Tweakleri sömürmüşler resmen - - - Eklendi - - - hsynkckygcı@' Alıntı: Neden bilmiyorumda Android artık bana soğuk geliyor Paramda var gidip alasım varda bir şeyler dur diyor sanki bana. En büyük sorunum ekran heralde. Genişletmek için tıkla ... Paran varsa yeni çıkanı bekle - - - Eklendi - - - MaxipmaN' Alıntı: navfrime düşer mi açılıp ta adaassas - - - Eklendi - - - navfrime düşer mi açılıp ta adaassas - - - Eklendi - - - navfrime düşer mi açılıp ta adaassas Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Revengeful' Alıntı: Android gibi Genişletmek için tıkla ... Tweakleri sömürmüşler resmen - - - Eklendi - - - hsynkckygcı@' Alıntı: Neden bilmiyorumda Android artık bana soğuk geliyor Paramda var gidip alasım varda bir şeyler dur diyor sanki bana. En büyük sorunum ekran heralde. Genişletmek için tıkla ... Paran varsa yeni çıkanı bekle - - - Eklendi - - - MaxipmaN' Alıntı: navfrime düşer mi açılıp ta adaassas - - - Eklendi - - - navfrime düşer mi açılıp ta adaassas - - - Eklendi - - - navfrime düşer mi açılıp ta adaassas Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız