Türe Üye tapatalk' Alıntı: İosu bilmem ama daha bu sabah 4.2.2 geldi Genişletmek için tıkla ... Güncelleme istiyorsanız Google markalı telefondan sasmayin. İlk güncellemeleri onlar alır her zaman.
tapatalk' Alıntı: İosu bilmem ama daha bu sabah 4.2.2 geldi Genişletmek için tıkla ... Güncelleme istiyorsanız Google markalı telefondan sasmayin. İlk güncellemeleri onlar alır her zaman.
Türe Üye Herkes yaşamıyor sorunu takip ettiğim forumlarda biliyorum. Çok memnun olanlar da var , kufredip sovenler de.
Herkes yaşamıyor sorunu takip ettiğim forumlarda biliyorum. Çok memnun olanlar da var , kufredip sovenler de.
Kerim. Üye tapatalk' Alıntı: İosu bilmem ama daha bu sabah 4.2.2 geldi Genişletmek için tıkla ... Telefonun ne?
Türe Üye kerim336' Alıntı: Telefonun ne? Genişletmek için tıkla ... Galaxy nexus sanirim. Nexus 4 ler bekleyecek diye gordum
kerim336' Alıntı: Telefonun ne? Genişletmek için tıkla ... Galaxy nexus sanirim. Nexus 4 ler bekleyecek diye gordum
PriZm Üye Türe' Alıntı: Sizde kamera flasi acikken odaklayip ceime sorunu var miydi ali Genişletmek için tıkla ... kamera flaşım olmadığı için cevap veremem. bilmiyorum.
Türe' Alıntı: Sizde kamera flasi acikken odaklayip ceime sorunu var miydi ali Genişletmek için tıkla ... kamera flaşım olmadığı için cevap veremem. bilmiyorum.
Kerim. Üye tapatalk' Alıntı: Galaxy nexus gsm Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Galaxy nexus sanirim. Nexus 4 ler bekleyecek diye gordum Genişletmek için tıkla ... Onu bilmem de bugun nexus4 inceledim.cihaz ucuyo resmen.mukemmel hizli
tapatalk' Alıntı: Galaxy nexus gsm Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Galaxy nexus sanirim. Nexus 4 ler bekleyecek diye gordum Genişletmek için tıkla ... Onu bilmem de bugun nexus4 inceledim.cihaz ucuyo resmen.mukemmel hizli
Kerim. Üye tapatalk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Uçuyo ikiside.yalniz nexus4un ekrani beyazlari bildigin sarı gosteriyor
tapatalk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Uçuyo ikiside.yalniz nexus4un ekrani beyazlari bildigin sarı gosteriyor
PriZm Üye kerim336' Alıntı: Uçuyo ikiside.yalniz nexus4un ekrani beyazlari bildigin sarı gosteriyor Genişletmek için tıkla ... Nasıl beceriyorsun şu yazdıklarını link yapmayı
kerim336' Alıntı: Uçuyo ikiside.yalniz nexus4un ekrani beyazlari bildigin sarı gosteriyor Genişletmek için tıkla ... Nasıl beceriyorsun şu yazdıklarını link yapmayı
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: kamera flaşım olmadığı için cevap veremem. bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Fail
~N.A.W.Y~' Alıntı: kamera flaşım olmadığı için cevap veremem. bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Fail
ardacumhur Üye Konu Sahibi Arkadaş yazdıklarını link gibi gösteriyor abi ona demiştim de tabi alıntı yapmayınca