internetten ilk defa alışveriş yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
internetten ilk defa alışveriş yaptım
arkadaşlar ilk defa netten alışveriş yaptım yaptığım site hepsiburada.com kullandığım tarayıcı ie kredi kartıyla yaptım bi sorun çıkmaz deilmi parayı alıp ürünü göndermemezlik falan yapmazlar değilmi şimdiden teşekkürler

yok bısey olmaz en gec 3 gune gelır kargo

TheCower

Üye
Hayırlı olsun dua et bence

55lim

Üye
hayırlı olsun ilkler zordur :-)

SHS

Üye
ben yiyecek söylerim onlar sayılmazsa hiç netten alışveriş yapmadım ama yarın yapıcam inş.

SHS

Üye
kitap sipariş edicem ama önemli çok işime yarayacak bi kitap

Konu Sahibi

hepsiburada.com

----------Eklendi @ 23:38:44 ---------- Yazıldı @ 23:37:59 ----------

Hayırlı olsun dua et bence

aynen dua ediyorum

----------Eklendi @ 23:39:54 ---------- Yazıldı @ 23:38:44 ----------

hayırlı olsun ilkler zordur :-)

zor ya insanın aklına takılıyor ya para alınırda gelmezse

----------Eklendi @ 23:41:44 ---------- Yazıldı @ 23:39:54 ----------

ilçedeki en güvenilir internet kafeden yaptım

SHS

Üye
söylemem sır
ayrıca arkadaşın konusunu dağıtmayalım
ilk alışverişi hayırlı ve sorunsuz olur inş.

Karga geldiginde gözetmen eşliginde kontrol edip okey veriyorsun beklemekte olan para kaşı tarafın hesabına geçiyor
karga da bir eksiklik üründe bozulma varsa kargoyu iyade edip parani geri alabiliyorsun

Konu Sahibi

Karga geldiginde gözetmen eşliginde kontrol edip okey veriyorsun beklemekte olan para kaşı tarafın hesabına geçiyor
karga da bir eksiklik üründe bozulma varsa kargoyu iyade edip parani geri alabiliyorsun

hay Allah razı olsun

internet kafe isi kotu olmus.. hayatta internet kafeden yapmam.. ben kendi bilgisayarimdan bile supheleniyorum o yuzden usb den linux calistirip ordan yapiyorum veya telefonumdan yapiyorum..

mstf_l

Üye
internet kafe isi kotu olmus.. hayatta internet kafeden yapmam.. ben kendi bilgisayarimdan bile supheleniyorum o yuzden usb den linux calistirip ordan yapiyorum veya telefonumdan yapiyorum..

adamı korkuttun şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...