gookhangungor Üye kuran birisi yokmu pro yu da hiç msj yazmamıssınız çalışıp çalışmadığına dair --------------- Ekleme --------------- kardeşler sertifika hatası veriyor bu tv
kuran birisi yokmu pro yu da hiç msj yazmamıssınız çalışıp çalışmadığına dair --------------- Ekleme --------------- kardeşler sertifika hatası veriyor bu tv
asigsasi Üye öyle bir program var ama kontorlü gprs baglantısı gerekiyor ve calısmıyor ben denedim hiç bosuna ugrasmayın
öyle bir program var ama kontorlü gprs baglantısı gerekiyor ve calısmıyor ben denedim hiç bosuna ugrasmayın
hildar Üye 15632500' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 240*320 tellerde Genişletmek için tıkla ... aman arkadaşım aman adam senden internetsiz bişey istedi yahu senkide iş yani. Ben bu verileni denedim şahsen hiç bir faydası yok
15632500' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 240*320 tellerde Genişletmek için tıkla ... aman arkadaşım aman adam senden internetsiz bişey istedi yahu senkide iş yani. Ben bu verileni denedim şahsen hiç bir faydası yok
Odysseus Üye Arkadaşlar Tunersiz TV izlemenin tek yolu GPRS bağlantısıdır. Dolayısıyla Tuner olmayan ve GPRS kullanmak istemediğiniz bir cihaza alemi cihan program yükleyin TV izleyemezsiniz...
Arkadaşlar Tunersiz TV izlemenin tek yolu GPRS bağlantısıdır. Dolayısıyla Tuner olmayan ve GPRS kullanmak istemediğiniz bir cihaza alemi cihan program yükleyin TV izleyemezsiniz...