internet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
internet
son günlerde kendi kendine bağlantı bildrmi çıkıyo oyunlarda mesjlşrken falan ama bağlnp kndi kndne kesio neden olabilir :S

Tepkiler: Silinen Üye 1929612

matanist

Üye
Çevrimiçi widgetlerinden olabilir. Örneğin sosyal uygulamanın ekranda widget olarak bulunması, e-postanın telefonda tanımlanmış olması gibi.... Kontrol et

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
oyunlarda ve mesajlaşırken çıkıyo ama :S

matanist

Üye
Olsun sen oyun oynarken veya mesaj gönderirken arka planda onlar internete girmeye çalışıyordur. Ana ekranlar açıkken sol aşağıda seçeneklerden Mini uyg. çvrmdş. mdd. seçeneğini seç. Diğer ekranlar için de bunları uygula. Sanırım bu widgetlerin internete bağlanmasını (otomatik olarak) kesiyor (tabi bu sadece tahminim ayrıntılı bir bilgim olmadığı gibi yanlış tahmin de olabilir Uzman arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin).
Bunun dışında bazı oyunlar ve uygulamalar internet erişimi de istiyor.
Aslında telefon ne zaman internete bağlanacak olsa (hangi uygulama olursa olsun) sorması lazım (internet erişim alternatifleri ile beraber). Bunu bu kadar basitleştirmek kullanımı kolaylaştıracaktır. Örneğin ovi haritalara girdiğinizde hemen soracak.. Uygulama internet erişimi istiyor bağlansın mı? (evet ise alternatif internet giriş yolları sıralansın. Ve bu otomatik olarak yapılsın mı? gibisinden sorular olsaydı keşke diyorum)...

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum saolasn

--------------- Ekleme ---------------

aynı bulaşıklık yok aynı :S

matanist

Üye
Bir de akşam farkettim benim telefonda, özellikle ovi maps ve ovi mağaza yapıyor bunu, program kararsız hale geliyor ve menü tuşuna uzun basıyorum açık uygulamaları görüyorum orada. Sonra kapatıyorum ovi mağazayı ama program arka planda çalışmaya devam ediyor. Orada uyandım işte aslında. Demekki bazı programlar kapanmıyor gerçekte.... Yani menü tuşu ile kapalı görünsede programın çalıştığına şahit oldum. Tek çözüm bunun için reset. Yeniden başlat....

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
olayı çözdüm otomatik wifi aramasını kapatmıştım ondan böle yaptı çözüldü kilitleyebilirsiniz

Nadir

Emekli Yönetici
konu sahibinin isteği üzerine kilitlendi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...