İnternet Üzerinden Dosya Paylaşımı (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

d4team

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Üzerinden Dosya Paylaşımı (Yardım)
Merhabalar, sony xperia neo kullanıcısıyım. Benim sorum şu baktım halen gözüme çarpmadı bilen varsa yardımcı olsun lütfen... Data kablosunu kullanmadan wireless yada net üzerinden pcyle veri transferi yapacağım program yokmu arkadaşlar?

Sorununuz tam anlasilmiyor veri transferi derken neyi kastediyorsunuz.. maille veei gonderebilirsiniz... bluetooth la gonderebilirsiniz...

Eger cepteki neti pcye aktarmak istiyorsanizda marketteki wifi finder uygulamasini deneyin...

aradığın program bu

bunu verdiğim adresten indirip telefonuna kur. programı açıp yeni bir hesap aç.

sonra adresinden programın bilgisayar versiyonunu indirip bilgisayarına kur. talimatları takip et. program bilgisayarında bir klasör açacak. bu klasöre bir dosya attığın zaman bunu telefonda görebileceksin. aynı dosyayı programın kendi web sitesinde de görüyorsun. program bilgisayar-internet-telefon arasında üçlü bir bağlantı sağlıyor. telefondaki bir dosyayı telefondaki programın browserine attığında dosyayı bilgisayardaki klasör içinde görüyorsun. ordan oraya ordan oraya kopyala taşı artık dosyalarını )

mancukya

Üye
Webkey, Websharing tarzi programlarla rahatlikla yapabilirsin kullanimida basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...