Mesut Aktaş Emekli Yönetici Önce programa bakılır dili nedir diye, sen geçen konuda öyle diyordun kimse çeviremiyor mu diye, programı aç bakalım nasılmış ?
Önce programa bakılır dili nedir diye, sen geçen konuda öyle diyordun kimse çeviremiyor mu diye, programı aç bakalım nasılmış ?
ismail Üye Konu Sahibi Mesut Aktaş' Alıntı: Önce programa bakılır dili nedir diye, sen geçen konuda öyle diyordun kimse çeviremiyor mu diye, programı aç bakalım nasılmış ? Genişletmek için tıkla ... Bana mı diyon abi? Sanırım demiyon ama bana diyosan denedim ben hatta kurulurken ing yazıyodu onu seçtim ama çlnce oldu gene
Mesut Aktaş' Alıntı: Önce programa bakılır dili nedir diye, sen geçen konuda öyle diyordun kimse çeviremiyor mu diye, programı aç bakalım nasılmış ? Genişletmek için tıkla ... Bana mı diyon abi? Sanırım demiyon ama bana diyosan denedim ben hatta kurulurken ing yazıyodu onu seçtim ama çlnce oldu gene
Havvali Üye sürekli nete bağlı olman acaba ayarlar/ paket veri ayarları/paket verisi/ var olduğunda kaynaklanıyor olmasın
sürekli nete bağlı olman acaba ayarlar/ paket veri ayarları/paket verisi/ var olduğunda kaynaklanıyor olmasın