İnternet Paylaşımını kullanamıyorum..

Konu Sahibi
İnternet Paylaşımını kullanamıyorum..
Merhaba Arkadaşlar,

Lumia 520 kullanmaktayım. Ayarlardaki İnternet Paylaşımını açıyorum laptop da görüyor. Parolayıda yazıyorum yalnız sürekli hata veriyor bağlanmıyor. Kullanan arkadaşlar var mı merak ettim? Yani bu sürekli böyle yapacaksa neden yapmışlar anlam veremedim. Usb yolu ile bağlantı olsa keşke..

kursat99

Üye
Ben çok rahat bir şekilde giriyorum. Açıyorum paylaşımı hem telefondan hem laptop tan bağlanıyorum sorun yok.

ÖEY

Üye
Telefonu kapatıp açtın mı? Tipik IT departmanı çalışanı sorusu

alical33

Üye
bende sorunsuz kullanıyorum 920 de

Konu Sahibi
Güç tasarruf kapalı. Telefonu defalarca açıp kapattım. 3G ve 2G de denedim. Annemin telefonundan deneyince bağlandı. Yalnız laptop dan bir türlü bağlanamadım

IVI-Elia

Üye
valla ben de sorunsuz giriyorum şifreyi değiştirin kapatın açın

Konu Sahibi
Windows 8 kullanıyorum. Acaba bundan mı kaynaklı arkadaşlar :/ Windows 8.1 hatta ?

Bence sıkıntı laptop'un bağlantı ayarlarından kaynaklanıyor.

IVI-Elia

Üye
Windows 8 kullanıyorum. Acaba bundan mı kaynaklı arkadaşlar :/ Windows 8.1 hatta ?
bende de Windows 8.1 var deneyim sonucu yazarım

- - - Eklendi - - -

galiba sıkıntı bilgisayarınızın ayarlarında. çünkü denedim hatta şuan bu mesajı internet paylaşımından yazıyorum. Windows 8.1 ve Lumia 920 3G açık

aynı sorunu bende de veriyor, arkadaşım s3'ten benim interneti kullanabiliyor ancak ben bilgisayardan bağlanınca kullanamıyorum.

Konu Sahibi

Sanırım donanımsal bir sorun. Wireless driverını güncellediğim halde bağlanmıyor.