haqanguven
Üye
sadece kayıt olup giriş yapabiliyosun foto yükleme bile sıkıntılı
Tamam kalitesiz uygulama ama ne foto nede giriş yaparken sıkıntı yok. gayet o yönleri iyi. hakkını yiyemem uygulamanın...giriş bile skıntılı yahu
- - - Eklendi - - -
yüklediğim gibi sildim sadece fotoğraf yüklemek için yapılms ama fotoğrafıda yüklemyo
yapacağımız efektin nasıl olacağını görememek kötü olmuş.. artık akın kardeşimizin yaptığı uygulamada umudumuz..
Tamam kalitesiz uygulama ama ne foto nede giriş yaparken sıkıntı yok. gayet o yönleri iyi. hakkını yiyememe uygulamanın...
yapacağımız efektin nasıl olacağını görememek kötü olmuş.. artık akın kardeşimizin yaptığı uygulamada umudumuz..
benim uygulamada da olmayabilir efektlerin önizlemesi
millet instagram'a video yüklüyor be
Şuan yapabilecğim bir şey yok
olmadı bu
Bugün video ayarlama üzerinde çalıştım qt nin video performansı çok kötüydü videoyu çektikten sonra da işlemek gerekiyor ve qt de yok böyle bir işlem ve ben de video özelliğini kaldırdım. Video paylaşılmayacak ama izlenebilecek
- - - Eklendi - - -
Şuan yapabilecğim bir şey yok
- - - Eklendi - - -
Upload performansı kötü mü uygulamanın hiç denemedim henüz. Eğer kötü ise benim ki de aynı olacak
- - - Eklendi - - -
Acaba kendi yolumdan mı devam etsem ? Biraz zahmetli bir yola gireceğim sanırım.
adamın üyelik açması ile ceza alması bir olmuş..nedense..
sahte üyelik kullanımı yazıyor biliyoruz işteaynen üyelik tarihi de bugün. Büyük ihtimalle google da symbian instagram gibi bir şey arattı geldi üye oldu ve ilk=son mesajını yazdı ve cezayı yedi. Tabi ceza almak için ne yaptığını bilemeyiz belki özel mesaj yolu ile bir kabahati vardır. Bilemeyiz
bu venetasoftun diğer uygulamalarına falan baktım sitesinden wp ye de aynı uygulamadan yapmışlar arayüz güzel üstelik pro 3 mb ama nedense aynı özveriyi symbian a göstermemişler bizimki wgz üstelik akın sen sorar mısın acaba geliştirecekler mi en azından sis yapacaklar mı şimdiki haliyle pro rezalet çünkü...
bu venetasoftun diğer uygulamalarına falan baktım sitesinden wp ye de aynı uygulamadan yapmışlar arayüz güzel üstelik pro 3 mb ama nedense aynı özveriyi symbian a göstermemişler bizimki wgz üstelik akın sen sorar mısın acaba geliştirecekler mi en azından sis yapacaklar mı şimdiki haliyle pro rezalet çünkü...
wgz olunca uid-symbian_signed gibi abidik gubidik problemler olmuyoranladım o zaman venetasofttan umudu kestim ben senin uygulamanı bekliyorum inşallah güzel olur...
wgz olunca uid-symbian_signed gibi abidik gubidik problemler olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?