Instagraph Uploader (çıktı)

Tamam kalitesiz uygulama ama ne foto nede giriş yaparken sıkıntı yok. gayet o yönleri iyi. hakkını yiyememe uygulamanın...
yapacağımız efektin nasıl olacağını görememek kötü olmuş.. artık akın kardeşimizin yaptığı uygulamada umudumuz..

arslanla

Üye
çok basit arayüz berbat akın ın uygulamayı beklemekten başka çaremiz kalmadı..

millet instagram'a video yüklüyor be

akinorta

Üye
millet instagram'a video yüklüyor be

Bugün video ayarlama üzerinde çalıştım qt nin video performansı çok kötüydü videoyu çektikten sonra da işlemek gerekiyor ve qt de yok böyle bir işlem ve ben de video özelliğini kaldırdım. Video paylaşılmayacak ama izlenebilecek

- - - Eklendi - - -

Şuan yapabilecğim bir şey yok

- - - Eklendi - - -

Upload performansı kötü mü uygulamanın hiç denemedim henüz. Eğer kötü ise benim ki de aynı olacak

- - - Eklendi - - -

Acaba kendi yolumdan mı devam etsem ? Biraz zahmetli bir yola gireceğim sanırım.

Tepkiler: Cihanî Sultan

videoyu boşver çok önemli deil. Upload kısmında sorun yok da uygulama çok iyi olmadığı için mi artık bilemedim tel dondu bi ara.. Siz ortak deil misiniz neden beraber yardımlaşarak yapmıyorsunuz ki grupça yapılan uygulamalar daha iyi oluyor. Sen arayüzündr yardım edersin onlar teknik konuları yaparlar ?

- - - Eklendi - - -

şimdilik yaptığın uygulamanın register ve upload eksikliğini giderip yayınla daha sonra yavaş yavaş geliştirirsin biz de güncelleriz

- - - Eklendi - - -

efekt kısmı easy effect veya molome uygulamasının efektleriyle entegre edilebilir mi acaba ?

Şimdi akinorta,ben retail olarak denedim.Upload yavaş değil ama arayüz sıfır.yazı yazarken her şey birbirine giriyor.Ama işlevlerini yerine getiriyor sanırım.

sonunda açtım bi üyelik oh be. instagram uygulaması mı geliyor ne zaman bilgilendirme yapabilirmisiniz

adamın üyelik açması ile ceza alması bir olmuş..nedense..

akinorta

Üye
adamın üyelik açması ile ceza alması bir olmuş..nedense..

aynen üyelik tarihi de bugün. Büyük ihtimalle google da symbian instagram gibi bir şey arattı geldi üye oldu ve ilk=son mesajını yazdı ve cezayı yedi. Tabi ceza almak için ne yaptığını bilemeyiz belki özel mesaj yolu ile bir kabahati vardır. Bilemeyiz

sahte üyelik kullanımı yazıyor biliyoruz işte

arslanla

Üye
bu venetasoftun diğer uygulamalarına falan baktım sitesinden wp ye de aynı uygulamadan yapmışlar arayüz güzel üstelik pro 3 mb ama nedense aynı özveriyi symbian a göstermemişler bizimki wgz üstelik akın sen sorar mısın acaba geliştirecekler mi en azından sis yapacaklar mı şimdiki haliyle pro rezalet çünkü...

akinorta

Üye

Sürekli güncelleyecek onu biliyorum ama artık sis yapmaz. Çünkü o zaman yeni bir uygulama oluyor ve tekrar satmak zorunda kalıyor. Wgz olarak devam edecektir büyük ihtimalle.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ilk olarak wp ye yaptı. 100.000 kullanıcı elde etti gözünü diğer mağazalara dikti. Sonra asha için yaptı ve son olarak symbian. Ardından büyük ihtimalle blackberry windows 8 için yapacaktır.

arslanla

Üye
anladım o zaman venetasofttan umudu kestim ben senin uygulamanı bekliyorum inşallah güzel olur...

molome ye çok benziyor aslında kopya çekilerek yapılamaz mı

arslanla

Üye
molome kendi başına bir sosyal ağ instagram gibi o yüzden çok benzerlik olacağını sanmıyorum ancak efektler için yararlanılabilir tabi akın bilir iyisini...

- - - Eklendi - - -

wgz olunca uid-symbian_signed gibi abidik gubidik problemler olmuyor

evet bi de tüm tellerde çalışıyor s60v3 tede çalıştı e72 de denedim gayet güzel çalıştı ama belleye çok basit kalıyor daha da gelişmiş bir arayüz ve özellik konması gerekiyor bu haliyle s60v3 ve s60v5 için anca yeterli...