mert41994
Üye
-
Konu Sahibi
-
O uygulamayı açıp ihtiyacın olanları kendine entegre etme gibi bir şansın yok mu? (Hiç bir fikrim yok ondan soruyorum,yanlış yargılama lütfen beni)aynen öyle adamın yardım edeceğini sanıyordum. epeydir oyalıyor ama kendisi yayınladı uygulamayı
O uygulamayı açıp ihtiyacın olanları kendine entegre etme gibi bir şansın yok mu? (Hiç bir fikrim yok ondan soruyorum,yanlış yargılama lütfen beni)
çok sevinmiştim akinorta sonunda başardı diye
oyalamış meğerse
olay hakkında pek bir bilgim yok görmüşken tanıtayim dedim eğer bir emeğe saygısızlık falan var ise kaldırılmasında sorun yok.
evet entegre edebilirim. Aslında böyle yaparak çalmış olurum. ama şuan zaten birlikte çalışıyoruz.
- - - Eklendi - - -
ben kimseyi oyalamadım benim uygulamam hazır sadece upload ve register altyapısı yok. Diğer tüm fonksiyonlar çalışıyor.
Sadece venetasoft uygulamayı benden önce yayınlamak istedi.
- - - Eklendi - - -
benlik bir durum yok. Seninle ilgili bir problem de yok. Sadece haber olarak paylaşmak istemişsin sonuçta kim ne diyebilir ki
- - - Eklendi - - -
benim bu uyglama üzerinde her hangi bir hakkım veya katkım yok. uygulamanın benimle alakası yok. görselleri de görebildiğiniz üzere benim uygulama değil. Benim ki arayüzü olan bir uygulama bu uygulama ise;
+ login
+ register
+ upload (filtre seçme(ama önizleme yok) + açıklama ekleme)
başka bir özellik yok yani kullanıcıları izleme, resimleri görüntüleme vs yok. İnşallah benim uygulama ile gelecek bunlar.
- - - Eklendi - - -
Tekrar belirteyim bu uygulamanın benimle alakası yok. İstenildiği gibi paylaşılabilir ve Makale_Helvetika'nın da dediği gibi yakında retail sürümü çıkar.
aynen öyle adamın yardım edeceğini sanıyordum. epeydir oyalıyor ama kendisi yayınladı uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?