haqanguven Üye Konu Sahibi yakupb03' Alıntı: Yok T9 mağduru.. :-) Genişletmek için tıkla ... Şuanlık güncelleme yok
yakupb03 Üye haqanguven' Alıntı: Şuanlık güncelleme yok Genişletmek için tıkla ... Hocam 7 sürümü çıkmış haberin olsun :-)
haqanguven' Alıntı: Şuanlık güncelleme yok Genişletmek için tıkla ... Hocam 7 sürümü çıkmış haberin olsun :-)
Silinen Üye 566228 Kapalı Hesap Indirmede bi sıkıntı va ama anladım. Farkli bağlantı ve tarayıcılarla denedim ama indirmedi beklemeye aldi.. sorun nedir acep.? Edit: sorunu düzelttim.. Yönetici tarafından düzenlendi: 29 Eyl 2015
Indirmede bi sıkıntı va ama anladım. Farkli bağlantı ve tarayıcılarla denedim ama indirmedi beklemeye aldi.. sorun nedir acep.? Edit: sorunu düzelttim..
ressam26 Üye Kurtuluş40' Alıntı: Konuya yükleme içeriğini eklersek daha iyi olur direk yüklenmiyor. Varsa silin yükleyin ayrıca facebook ile giriş için facebook programını silip girilmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla ...
Kurtuluş40' Alıntı: Konuya yükleme içeriğini eklersek daha iyi olur direk yüklenmiyor. Varsa silin yükleyin ayrıca facebook ile giriş için facebook programını silip girilmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla ...