haqanguven Üye Konu Sahibi jkr80' Alıntı: Instagrami kaldirdim bunu yukledim ama facebook ile girmeye calisinca hata vermekte Genişletmek için tıkla ... Facebook uygulamasından cıkıs yap oyle gırıs yapmayı dene
jkr80' Alıntı: Instagrami kaldirdim bunu yukledim ama facebook ile girmeye calisinca hata vermekte Genişletmek için tıkla ... Facebook uygulamasından cıkıs yap oyle gırıs yapmayı dene
jkr80 Üye haqanguven' Alıntı: Facebook uygulamasından cıkıs yap oyle gırıs yapmayı dene Genişletmek için tıkla ... Dedigini yapmama ragmen hala Bu hatayi aliyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haqanguven' Alıntı: Facebook uygulamasından cıkıs yap oyle gırıs yapmayı dene Genişletmek için tıkla ... Dedigini yapmama ragmen hala Bu hatayi aliyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haqanguven Üye Konu Sahibi jkr80' Alıntı: Dedigini yapmama ragmen hala Bu hatayi aliyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sende ağ hatası var. Orjinalini kurup dene..
jkr80' Alıntı: Dedigini yapmama ragmen hala Bu hatayi aliyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sende ağ hatası var. Orjinalini kurup dene..
haqanguven Üye Konu Sahibi guray34' Alıntı: Bende aynı hatayı aldım orjinalini kurdugumda öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla ... O zaman güncellemeyi bekleyin
guray34' Alıntı: Bende aynı hatayı aldım orjinalini kurdugumda öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla ... O zaman güncellemeyi bekleyin
kutuzov Üye Fotoğraf nasıl indircez acaba resme uzun basıyorum bişe çıkmıyor çift tıklıyorum beğeniyor nasıl indirme yapcam
Fotoğraf nasıl indircez acaba resme uzun basıyorum bişe çıkmıyor çift tıklıyorum beğeniyor nasıl indirme yapcam
haqanguven Üye Konu Sahibi kutuzov' Alıntı: Fotoğraf nasıl indircez acaba resme uzun basıyorum bişe çıkmıyor çift tıklıyorum beğeniyor nasıl indirme yapcam Genişletmek için tıkla ... Ana baslıkta paylastıgım resıme bak sag alt tarafta 3 tane nokta nokta ust uste var ona tıklayınca ındır yazısı cıkıyor
kutuzov' Alıntı: Fotoğraf nasıl indircez acaba resme uzun basıyorum bişe çıkmıyor çift tıklıyorum beğeniyor nasıl indirme yapcam Genişletmek için tıkla ... Ana baslıkta paylastıgım resıme bak sag alt tarafta 3 tane nokta nokta ust uste var ona tıklayınca ındır yazısı cıkıyor
haqanguven Üye Konu Sahibi Sorunsuz çalışması gerek. Belki sisteminizde bir sorun vardır. Olmadı güncellemeyi bekleyin.