NaVKinG Üye Bu haberden sonra gerçekleşebileceğini sanmıyorum.. Instagram, üçüncü parti uygulamaları engelledi Genişletmek için tıkla ... Symbian'dan vazgeçmenin zamanı geldi galiba..
Bu haberden sonra gerçekleşebileceğini sanmıyorum.. Instagram, üçüncü parti uygulamaları engelledi Genişletmek için tıkla ... Symbian'dan vazgeçmenin zamanı geldi galiba..
Bilgehan94 Üye NaVKinG' Alıntı: Bu haberden sonra gerçekleşebileceğini sanmıyorum.. Symbian'dan vazgeçmenin zamanı geldi galiba.. Genişletmek için tıkla ... olaya iyimser yaklaşmak istiyorum demkki kendileri program yapacak
NaVKinG' Alıntı: Bu haberden sonra gerçekleşebileceğini sanmıyorum.. Symbian'dan vazgeçmenin zamanı geldi galiba.. Genişletmek için tıkla ... olaya iyimser yaklaşmak istiyorum demkki kendileri program yapacak
mdma Üye birader bari ücretsiz olarak şimdi uploadsız paylaşta tamamen bittimi ücretli alırız işte yaw
Cihanî Sultan Üye akinorta' Alıntı: Uploadsız dahi kesinlikle paylaşmam özelden de istemeyin Genişletmek için tıkla ... Kardeşim gecenin en karanlık vakti,şafaktan öncedir ; sıkma canını,halledeceksin bir şekilde eminim
akinorta' Alıntı: Uploadsız dahi kesinlikle paylaşmam özelden de istemeyin Genişletmek için tıkla ... Kardeşim gecenin en karanlık vakti,şafaktan öncedir ; sıkma canını,halledeceksin bir şekilde eminim
yaren_dede Üye Makale_Helvetia' Alıntı: evet o konuya değinecektim mesela tv2 eklenirse iyi olur Genişletmek için tıkla ... anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız abi bu uygulaman gelişecekmi çok güzelde bu Genişletmek için tıkla ... mdma' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu gramblr ne işe yarar bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... konuyla alakasız ne varsa konuya yazıyorsunuz yani tebrikler
Makale_Helvetia' Alıntı: evet o konuya değinecektim mesela tv2 eklenirse iyi olur Genişletmek için tıkla ... anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız abi bu uygulaman gelişecekmi çok güzelde bu Genişletmek için tıkla ... mdma' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu gramblr ne işe yarar bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... konuyla alakasız ne varsa konuya yazıyorsunuz yani tebrikler