Chat Instagram Gizli Hesap Gösteren Uygulama - Gerçek mi? Yoksa Hikaye mi? | ANDROID

Konu Sahibi
Instagram Gizli Hesap Gösteren Uygulama - Gerçek mi? Yoksa Hikaye mi? | ANDROID
Bu Videomuzda Sizlere LİLİ yani İNSTAGRAM GİZLİ HESAP PROFİL GÖRME Uygulamasının çalışma mantığından bahsedeceğim.
Detaylar videoda:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tepkiler: BLasTeaR, bveo1990 ve ismailsevinc
6 dk konuşuyor bir şey anlamadım
programı denesemde çalıştıramayacağımı anladım
çöp

Tepkiler: MAERKEK, fatihmenteş ve Tek Bilgin

bveo1990

Üye
Teşekkürler

Tepkiler: Tek Bilgin
Program çalışıyor. İspatı çok basit kullandığınız hesap gizli değilse gizli yapın. Sonra yeni bir Instagram hesabı açın. Eski hesabınıza giriş yapın arka planda açık kalsın sonra bu uygulama ile yeni hesabınızdan giriş yapın,ana hesabınıza ulaşmaya çalışın ve ne oluyor görün

Tepkiler: fatihmenteş
niye öyle bir şey yapayım ki
kendi hesaplarım arasında takipçilik falanmı yapıcam

Tepkiler: Silinen Üye 2625978, Silinen Üye 777448, MAERKEK ve 1 kişi daha
Programın çalıştığından emin olmak için

Tepkiler: kelimece

cenkan06

Üye
Programi kullandim sadece bu lili apk kullanan hesaplarin ve arkadaslarinin instagramini gercekten gosteriyor ancak İNSTAGRAM SİFRENİZİ CALİYORLAR sizin haberiniz yokken girip tanimadiginiz kisileri takip kastirip sizin uzerinizden para kazaniyorlar ispatlidir

Tepkiler: omen632 ve Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap

Son düzenleme:
bu programlar çalışıyor. çalışma şekli de bu programa giren kullanıcıların hesapları kaydedilip hesap üzerindeki kişinin takipçilerinin hesaplarına erişip bunları web metni olarak kaydediliyor. yani instagram harici bi platform üzerinden gösteriliyor. Ama adamların sizin hesabınızla hiç uğraşma niyetleri bile olmaz merak etmeyin adamların tek derdi para çünkü adam napsın sizin bin ikibin takipçili hesabınızı.. program adı postegro, indirmek isteyene...

Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve fatihmenteş

omen632

Üye
Çalışmıyor internet bağlantısı yok diyor