Instagram gittikçe pasifleşiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Instagram gittikçe pasifleşiyor!
Geçmişte iOS işletim sistemi adına önemli bir özellik olarak gösterilen Instagram uygulaması dünyaca ünlü sosyal ağ hizmetlerinden birisi olan Facebook'un bünyesine katıldıktan sonra Android platformu içinde piyasaya sürülmüş, kullanıcı sayısında büyük bir sıçrayış yaşanmıştı. Bir anda hisse değeri tavan yapan uygulama anlaşılan yanlış politika kurbanı oldu.

İstatistik kurumu AppStore'un verdiği bilgilere göre Aralık ayında neredeyse 16 milyon kişi olan aktif kullanıcı sayısı Ocak ayında 5 milyona düştü. Şüphesiz bu durumun sebebi şirketin yeni uygulamaya koyduğu gizlilik politikası. Yeni oluşuma göre kullanıcıların fotoğrafları reklam vs. durumlarda izin alınmaksızın şirket tarafından kullanılabilecekti.

Acaba Facebook bu durum karşısında bir önlem alacak mı? Bunu zaman gösterecek.

PriZm

Üye
Öyle saçma bir politika olursa sonucu bu olur.çok normal

Politika Ve Kullanıcı Haklari Önemli +Teşekkürler

CasuS_87

Üye
Zaten kullanmıyordum ama yaptıkları kullanıcılara yönelik büyük bir hata .. haber için

Olması gereken buydu kalan 5 milyon neyi bekliyor ben onu anlamadım.

OPC

Üye
Instagram görünce Nokia'ya sövmekten kendimi alamıyorum lanet telefona çıkarmıyorlar

Haber için teşekkürler bu arada

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Politika Ve Kullanıcı Haklari Önemli +Teşekkürler
Rica ederim
Zaten kullanmıyordum ama yaptıkları kullanıcılara yönelik büyük bir hata .. haber için
Birşey değil
Instagram görünce Nokia'ya sövmekten kendimi alamıyorum lanet telefona çıkarmıyorlar

Haber için teşekkürler bu arada
İş Facebook'ta bitiyor sadece Nokia'ya bağlı değil
Rica ederim.

Türe

Üye
Gayet guzellesiyor :naughty :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...