Emrevitus
Üye
-
Konu Sahibi
-
4 gündür kullanıyorum müthiş bir uygulama 4 günde ben üstüne pek düşmedim her 2 saatte bir 100 beğeni 50 takipçi kredisi veriyor ve günde 10 yorum kredisi veriyor 4 günde 4 kere kullandım 325 abone 1 resim attım 1569 like ve 45 yorum attırdım üstelik seni takip etmeyenleri gösterdiği ve çok kolay takibi bıraktığı için anında sende takibi bırakabiliyorsun muhteşem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
neyin kafası
Çay çarptı galibaneyin kafası
olabilir az içÇay çarptı galiba
2 bardak içtim muhtaaarolabilir az iç
dimine gerek var
tabiiki
Sana yok tabi kartalne gerek var
o kadar magnum reklamında oynadıkSana yok tabi kartal
Seçime ne gerek var yahu
Tabi herkes kartal değilki magnum reklamında oynasın paraların belini çatırdatsın hayır kıskanmadım hayır ağlamıyorum sadece gözüme soba borusu kaçtıo kadar magnum reklamında oynadık
Seçime ne gerek var yahu
Seçim olursa direk seni seçerim
Tabi herkes kartal değilki magnum reklamında oynasın paraların belini çatırdatsın hayır kıskanmadım hayır ağlamıyorum sadece gözüme soba borusu kaçtı
Para yerine solucan alıyorsan kıskanmaktan vazgeçeceğim
hayır koyun alıyorum reklam başına 1 tanePara yerine solucan alıyorsan kıskanmaktan vazgeçeceğim
Tamam o iyiymiş yalnız ben çiğ yiyemiyorumhayır koyun alıyorum reklam başına 1 tane
sen gelirsen pişiririz sorun değil ben her türlü yiyebiliyorum iç organlar filan ben yerimTamam o iyiymiş yalnız ben çiğ yiyemiyorum
Neco da gelsin mi sevaptırsen gelirsen pişiririz sorun değil ben her türlü yiyebiliyorum iç organlar filan ben yerim
gelsin bende fazladan koyunlar da var istersen 30 kişi çağırNeco da gelsin mi sevaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?