.ink virüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
.ink virüsü
Usb taktığımda pc ye herşey yavaş yavaş siliniyor ve usb nin adında mesela kayahan14.ink diye bir kısayol oluşuyor her şey onun içine gidiyor başka pc ler de onu siliyorlar güm gitti herşey kısayol konumu rundll32 bu format atmadan nasıl temizlenir

CABBAR

Üye
Ben sistem geri yükleme ile halletmiştim bu sorunu 2 yıl önce bir kere olmuştu

MaxiHan

Üye
Yasak, dosyayi indirip kendin yap anlatimi

Konu Sahibi
Silinenler combofix mi işe yarar mı kesin olarak geri yükleme yapamam şu an aykut abi bayağıdır var çünkü bu

MaxiHan

Üye
Combofix her virusun ustesinden gelir ama calisirken arkada islem yapma

kaptan23

Üye
combofix win 7 işletim sistemlerinde zaralı olabiliyor linkleri bilmediğim için paylaştım sana tavsiyem o sorunlar malwareden kaynaklı oluyor antimalware ile temizletrsen sorunun kalmaz

MaxiHan

Üye
Bende gayet guzel calisiyor combofix

Konu Sahibi
Yarın deniycem sistemim xp bu arada combofix benim hdd de var ayrıca link atmanıza gerek yok

MaxiHan

Üye
Dogru cok guclu bir program en son asamada kullanilir ama su ana kadar hic bir sorun yasamadim combofix de

Konu Sahibi
Evet gerçekten combofix işe yaradı emeği geçenlere teşekkürler ama combofix son seçeneğiniz olsun yani

MaxiHan

Üye
Rica ederiz, duzeldigine sevindim iyi forumlar

brk-rtrk

Üye
Bence en iyi çözüm: "Klasör Seçenekleri->Sistem dosyalarını göster+Gizli dosyaları göster" yapıp çıkacak olan klasörden verilerini alıp biçimlendirmek veya yanlış hatırlamıyorsam .fat uzantılı dosyayı silmek. Çünkü virüs o. Ve biçok antivirüs tanımıyo(du en son ne oldu bilmiyorum ancak martta tanımıyolardı).
Bende ve biçok arkadaşımda denenmiş ve hep olumlu sonuç alınmıştır.

Konu Sahibi
Yapsam ne olucak takınca yine bulaşıyor avast virüs algılamıyor rundll32 ye işlemiş

MaxiHan

Üye
Combofix tamamen cozdu mu olayi

Konu Sahibi
Evet ama bazı şeyler gidiyor sxe gitti mesela kısayol işareti gözükmesin diye ayar yapmıştım o da gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...