Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi İngilizcenin bittiği an :) Bir ingilizce kelime söylüyoruz ve alttaki kullanıcı onu okunduğu gibi yazıp başka bir ingilizce kelime söylüyor..örn:understand:andırstend ben başlıyorum.. Computer n:
Bir ingilizce kelime söylüyoruz ve alttaki kullanıcı onu okunduğu gibi yazıp başka bir ingilizce kelime söylüyor..örn:understand:andırstend ben başlıyorum.. Computer n:
rapman Üye computer : kampıtır benim söylediğim kelime : pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis hadi okuyun da görelim
computer : kampıtır benim söylediğim kelime : pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis hadi okuyun da görelim
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosisKelimede boşluk bırak okuyalım
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi the can me but thetı ken me bat tı I want To PLay game / hihihihihihiiiiii
ViperRKO Üye ay lav yu ay lav yu du yu lav me yes ay du töbe töbe I go to me the can but the ( kücükken ögrenmistim )
ay lav yu ay lav yu du yu lav me yes ay du töbe töbe I go to me the can but the ( kücükken ögrenmistim )