buketcik Üye greenmile' Alıntı: bana da gönderebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... 65 sayfalık bir konu. 25 sayfasını sana özel olarak mail atıyorum pazartesi yetişcek ona göre. kolay gelsin. --------------- Ekleme --------------- Catty' Alıntı: Aaaa! Ben varım ya! Genişletmek için tıkla ... emre 65 sayfa bana fazla geldi. 20 sayfasınıda sana gönderiyorum --------------- Ekleme --------------- canım çeviriler hazır.mail attım.güle güle kullan :-))
greenmile' Alıntı: bana da gönderebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... 65 sayfalık bir konu. 25 sayfasını sana özel olarak mail atıyorum pazartesi yetişcek ona göre. kolay gelsin. --------------- Ekleme --------------- Catty' Alıntı: Aaaa! Ben varım ya! Genişletmek için tıkla ... emre 65 sayfa bana fazla geldi. 20 sayfasınıda sana gönderiyorum --------------- Ekleme --------------- canım çeviriler hazır.mail attım.güle güle kullan :-))
ebuş... Üye Konu Sahibi ARKADAŞLAR MESAJ YAZAN, YARDIM ETMEK İSTEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA KLASİK Bİ TEŞEKKÜR DEĞİL BU GERÇEKTEN ÇOK İÇTEN SAMİMİ.... SÖZ KONUSU YARDIM OLUNCA NASILDA PERVANE OLUYORSUNUZ SAĞOLSUN BUKET ÇEVİRİYİ YAPTI ONADA BURDAN ÇOKK ÇOKK ÇOK
ARKADAŞLAR MESAJ YAZAN, YARDIM ETMEK İSTEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA KLASİK Bİ TEŞEKKÜR DEĞİL BU GERÇEKTEN ÇOK İÇTEN SAMİMİ.... SÖZ KONUSU YARDIM OLUNCA NASILDA PERVANE OLUYORSUNUZ SAĞOLSUN BUKET ÇEVİRİYİ YAPTI ONADA BURDAN ÇOKK ÇOKK ÇOK