S'nek Valesi
Üye
-
Konu Sahibi
-
İngilizce Çeviri..
Biraz ödev yapmış gibi olacak ama kusura bakmayın eğer konu yanlış yerdeyse taşıyabilirsiniz:.Ben çevirdim ama tam emin değilim .. Bi bakarmısınız ?_
MTV Müzik Ödüllerinde Avrupanın en iyi sanatçısı olan maNga’nın Solisti ve kurucusu Ferman Akgül’le bir röportaj gerçekleştirdik.
Safa(Ben):Öncelikle bu başarınızdan dolayı sizi kutlar başarınızın devamını dilerim ve bizi kırmayıp bu röpotajı kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Ferman Akgül:Asıl ben teşekkür ederim ve bu yolculukta beni destekleyen ve internet üzerinden oylarıyla beni bu zafere götüren Türk Halkına buradan saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum.
Safa:Evet.Şimdi bazı sorularımı size yönelteceğim.Gerçekten çok heyecanlıyım.
-Ödülü aldığınızda ilk ne hissettiniz ve kimleri düşündünüz ?
F.A.: Ödülü benim aldığımı anons ettiklerinde inanılmaz bir atmosfer içindeydim.En başta grup arkadaşlarımı ve menajerimizin ne kadar çok sevindiğini düşündüm ardından tabi ki annemi J .
Safa:Peki bu başarıyı öncelikle neye borçlusunuz?
F.A.:Öncelikle Çok çalışmaya,Azme,Hırsa ve kendime güvenmeme bağlıyorum bu başarıyı tabi ki grup arkadaşlarımın da etkisi çok büyük bu konuda.
Safa:Peki grup nasıl kuruldu?
F.A.:Grubu arkadaşım Özgür en başta beni ve grup arkadaşlarımı arayarak kurdu.Eylül 2001’de müzik hayatına atıldık ve şimdi buralardayız.
Safa: Peki son olarak burdan Türk Halkına ve dünyaya bir mesajınız var mı?
F.A.:Buradan bütün genç yeteneklere sesleniyorum yeterince iyi olmayabilirsiniz ama sakın yılmayın bugünün Green Day’i de Lady Gaga’sıda Beyonce’side sizin geçtiğiniz yollardan geçti sakın pes etmeyin..
Safa:Gerçekten Teşekkürler...Başarınızın devamını diliyorum.
F.A.:Rica ederim..
----
Safa(Ben):Öncelikle bu başarınızdan dolayı sizi kutlar başarınızın devamını dilerim ve bizi kırmayıp bu röpotajı kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Ferman Akgül:Asıl ben teşekkür ederim ve bu yolculukta beni destekleyen ve internet üzerinden oylarıyla beni bu zafere götüren Türk Halkına buradan saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum.
Safa:Evet.Şimdi bazı sorularımı size yönelteceğim.Gerçekten çok heyecanlıyım.
-Ödülü aldığınızda ilk ne hissettiniz ve kimleri düşündünüz ?
F.A.: Ödülü benim aldığımı anons ettiklerinde inanılmaz bir atmosfer içindeydim.En başta grup arkadaşlarımı ve menajerimizin ne kadar çok sevindiğini düşündüm ardından tabi ki annemi J .
Safa:Peki bu başarıyı öncelikle neye borçlusunuz?
F.A.:Öncelikle Çok çalışmaya,Azme,Hırsa ve kendime güvenmeme bağlıyorum bu başarıyı tabi ki grup arkadaşlarımın da etkisi çok büyük bu konuda.
Safa:Peki grup nasıl kuruldu?
F.A.:Grubu arkadaşım Özgür en başta beni ve grup arkadaşlarımı arayarak kurdu.Eylül 2001’de müzik hayatına atıldık ve şimdi buralardayız.
Safa: Peki son olarak burdan Türk Halkına ve dünyaya bir mesajınız var mı?
F.A.:Buradan bütün genç yeteneklere sesleniyorum yeterince iyi olmayabilirsiniz ama sakın yılmayın bugünün Green Day’i de Lady Gaga’sıda Beyonce’side sizin geçtiğiniz yollardan geçti sakın pes etmeyin..
Safa:Gerçekten Teşekkürler...Başarınızın devamını diliyorum.
F.A.:Rica ederim..
----
We have done a interwiev with Ferman Akgül which the best artist of MTV Music Awards European and the soloist and founder of maNga.
Safa (Me): First, I congrulate you because of your success and I say thanks for this interwiew.
Ferman Akgül: Actually, I thank you and I respect and send my greetings to the Turkish people which support and vote for me on my victory journey.
Safa: OK. I will ask you some questions. I’m really excited.
Safa (Me): First, I congrulate you because of your success and I say thanks for this interwiew.
Ferman Akgül: Actually, I thank you and I respect and send my greetings to the Turkish people which support and vote for me on my victory journey.
Safa: OK. I will ask you some questions. I’m really excited.
-When you get the prize, how did you fell and who did you think?
FA: When they announced me. I was having an incredible atmosphere. First I think how much I like my manager and my group then of course my mother
FA: When they announced me. I was having an incredible atmosphere. First I think how much I like my manager and my group then of course my mother
Safa: How could you become succesful?
FA: First of all I became succesful with hard work then determination, ambition, and trusting myself. Of course my group has an big effect on this point.
Safa: So how the group is created?
FA: First of all I became succesful with hard work then determination, ambition, and trusting myself. Of course my group has an big effect on this point.
Safa: So how the group is created?
FA: This group is created by the group’s drummer Özgür, me and our group friends. September We've taken music career in 2001 and now we are here?
Safa: So finally, do you have a message for the Turkish people and the world?
FA: I holler to all young talented people. You may be not good enough but don’t give up today's Green Day, Beyoncé and Lady Gaga had lived same things as you live.
Safa: Thanks ... I wish continuing of your success?
FA: Me Pleasure.