fatih82 Üye gerçek bu be sayın generalim kimseyi kandırmaya gerek yok ama insanda istek kalmaz be yawww her gece her gece
gerçek bu be sayın generalim kimseyi kandırmaya gerek yok ama insanda istek kalmaz be yawww her gece her gece
haltie Üye minoo' Alıntı: diyorum ya herqn bal pekmz cevz fndk Genişletmek için tıkla ... o 1 hafta anca götürür
minoo' Alıntı: diyorum ya herqn bal pekmz cevz fndk Genişletmek için tıkla ... o 1 hafta anca götürür
haltie Üye ben bursadayım şuanda aslen akhisarlıyım yakınız bütün gün mesir macunu yese bu performansı yakalayamaz
ben bursadayım şuanda aslen akhisarlıyım yakınız bütün gün mesir macunu yese bu performansı yakalayamaz
fatih82 Üye ewwet bizim mesir macunu bile bu enerjiyi vermez adama bir gün yolun düşerse beklerim görüşürüz
haltie Üye yarbay82' Alıntı: ewwet bizim mesir macunu bile bu enerjiyi vermez adama bir gün yolun düşerse beklerim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim teşekkürler
yarbay82' Alıntı: ewwet bizim mesir macunu bile bu enerjiyi vermez adama bir gün yolun düşerse beklerim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim teşekkürler