Infinity G35

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Infinity G35

B@TuH@N

Üye
arabaya bak uçak gibi maşallah yollarda uçar bu araba. yahu kardeşim buraya süper arabaların resimlerini ekleyip durmayın resimlerine bakmak insana zor geliyor. birde böyle arabaya sahip olabilsek.

kardes bu araba RC (uzaktan kumandalı) hatta markasıda HPI!!! gercegını koysaydın daha ıyı olurdu!

Konu Sahibi
şimdilik bununla idare edelim gerçeğini bulunca eklerim..

turgay89

Üye
beckham sen de nerde oyuncak var onu koyuyon be kardes. soyle saglam bi kac tane koy da gozumuz gonlumuz acılsın. bu arada bunların fiyatını bilen var mı??

Konu Sahibi
yorumlarınız için tskler...

gknky

Üye
dünyanın en pahalı 10 otomobili arasında . ... .

gknky

Üye
önemli deil kardeş
paylaşmak güzeldir . ... .

Konu Sahibi
ewet aga bencede paylşamak çok güsel bişi

ama

bazı üyeler bunun hal farkında değiller....!!!!!!!!

wingman

Üye
hehehehe..
oyuncak olduğunu hiç farketmedim yaa.
Az kalsın gerçek arabaymış gibi yorum yapıcaktım. Diğer yorumları okuyunca anladım oyuncak olduğunu

yürüde ense traşını görelim derler ya
her nekadarda oyuncak resmi olsa
araba bi başka

<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Apr 15 2006, 09&#58;54 PM) [post=316664]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardes bu araba RC (uzaktan kumandalı) hatta markasıda HPI&#33;&#33;&#33; gercegını koysaydın daha ıyı olurdu&#33;
[/b][/quote]

keano

Üye

ya bilmemde.. param olsaydi eger bu arabaya vermezdim... sevmiom &#036;eklini £emalini yaa.. ya&#036;li amca arabasi gibi... ama zengin bi yasli amca olsam TVR felan alirdim... TVR demisken 1-2 resim koyim yaa dehset arac

crows

Üye
oyuncak moyuncak süper görünüyorr

Konu Sahibi
bnde öyle diyorum ama ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...