cesetgt Üye bi türlü indiremiyorum şu programları daha kolay yerlere upload etseniz . Telefon da girenleri biraz düşünelim. Oyun süper Ama indiremiyorum.linkler problemli
bi türlü indiremiyorum şu programları daha kolay yerlere upload etseniz . Telefon da girenleri biraz düşünelim. Oyun süper Ama indiremiyorum.linkler problemli
thurq123 Üye teşekkürler ---------- Eklendi @ 14:54:44 ---------- Yazıldı @ 14:51:42 ---------- sincarezindan' Alıntı: yukleyemedm lnker bozuk Genişletmek için tıkla ... linklerde sorun yok şuan indiriyorum tekrar dene bence
teşekkürler ---------- Eklendi @ 14:54:44 ---------- Yazıldı @ 14:51:42 ---------- sincarezindan' Alıntı: yukleyemedm lnker bozuk Genişletmek için tıkla ... linklerde sorun yok şuan indiriyorum tekrar dene bence
Jın Kazama Üye Eline sağlık teşekkürler. Karakterler hareket ediyorlar mı sadece görüntü olarak böyle görünüyoe sabit duruyorlar mı ?
Eline sağlık teşekkürler. Karakterler hareket ediyorlar mı sadece görüntü olarak böyle görünüyoe sabit duruyorlar mı ?
kuralsiz9 Üye siirperest' Alıntı: Eline sağlık teşekkürler. Karakterler hareket ediyorlar mı sadece görüntü olarak böyle görünüyoe sabit duruyorlar mı ? Genişletmek için tıkla ... Yok yürüyorlar istediğin yere taş alırken de öldürüyor bir şeyler yapıp karakterler
siirperest' Alıntı: Eline sağlık teşekkürler. Karakterler hareket ediyorlar mı sadece görüntü olarak böyle görünüyoe sabit duruyorlar mı ? Genişletmek için tıkla ... Yok yürüyorlar istediğin yere taş alırken de öldürüyor bir şeyler yapıp karakterler