Türe Üye HacKLess' Alıntı: Ben yüklemiyecem zaten. Nerde varsa direk alıcam upload felan etmicem , herkes bişe diyo birisi farketmez diyo birisi yükleme diyo felan filan. Sitedekini alıp koyacam silinirse silinir artık orasına bişey yapamam. Genişletmek için tıkla ... Valla mudur bi is yapiyosan o sorumlulugu aliyosun demektir kusura bakma
HacKLess' Alıntı: Ben yüklemiyecem zaten. Nerde varsa direk alıcam upload felan etmicem , herkes bişe diyo birisi farketmez diyo birisi yükleme diyo felan filan. Sitedekini alıp koyacam silinirse silinir artık orasına bişey yapamam. Genişletmek için tıkla ... Valla mudur bi is yapiyosan o sorumlulugu aliyosun demektir kusura bakma
aleranol Üye Katılıyorum. Artı olarak getripz.pl linkini verebilirsin. Adf.ly çalışmadığı için de linkdecrypter. In linkini verebilirsin. Sana kopya da verdim artık
Katılıyorum. Artı olarak getripz.pl linkini verebilirsin. Adf.ly çalışmadığı için de linkdecrypter. In linkini verebilirsin. Sana kopya da verdim artık
CanKartaL Emekli Yönetici HacKLess' Alıntı: Ben yüklemiyecem zaten. Nerde varsa direk alıcam upload felan etmicem , herkes bişe diyo birisi farketmez diyo birisi yükleme diyo felan filan. Sitedekini alıp koyacam silinirse silinir artık orasına bişey yapamam. Genişletmek için tıkla ... İndirebilsem en azından apk ları konuya ekleyeceğim ama inmiyor ki :S
HacKLess' Alıntı: Ben yüklemiyecem zaten. Nerde varsa direk alıcam upload felan etmicem , herkes bişe diyo birisi farketmez diyo birisi yükleme diyo felan filan. Sitedekini alıp koyacam silinirse silinir artık orasına bişey yapamam. Genişletmek için tıkla ... İndirebilsem en azından apk ları konuya ekleyeceğim ama inmiyor ki :S
cukuleaks Üye Konu Sahibi halukmert30' Alıntı: hackless kardes allah razi olsun. Genişletmek için tıkla ... rica ederim
Tranquilizer Üye uMTOku' Alıntı: Oyunu satin almaniz gerekiyo diyo .s Genişletmek için tıkla ... aynı hatayı ben de aldım. çalışan bir dosyası yok mu indirebileceğimiz.
uMTOku' Alıntı: Oyunu satin almaniz gerekiyo diyo .s Genişletmek için tıkla ... aynı hatayı ben de aldım. çalışan bir dosyası yok mu indirebileceğimiz.