yılanlar bişey yapmaz korkmayın,zehirli olmamak şartıyla.hiç bir hayvanın menüsünde insan yoktur bunu unutmayın.insanlar onlara zarar vermedikce yada zarar verecegini sanmadıkca insanlara dokunmazlar.bu yılan artık iki sene başka bir şey yemek.
o yılan ne kadar uzun yaw resimin fake olduğunu sanmıyom
doğru hatırlıyorsam bir ansiklopedide görmüştüm yılan bir geyiği yutuyordu. ama boynuzlarını nasıl sindiriyor ona bir akıl varebilmiş değilim :wacko:
Bugörüntü bana fotomontaj geldi.Gerekçesine gelince ...Müthiş bir güneş var ve yılanın gölgesini görmemiz lazımdı düşünüyorum.Güneş tam üstten değil de karşıdan vurmuş duvarların oyukların altı gölge kalmış ama yılanın arkasında duvara yakın olduğu halde hiçbir gölgesi görünmüyor.tuhaf değil mi?
Originally posted by Haberci@Sep 21 2005, 09:01 PM Bugörüntü bana fotomontaj geldi.Gerekçesine gelince ...Müthiş bir güneş var ve yılanın gölgesini görmemiz lazımdı düşünüyorum.Güneş tam üstten değil de karşıdan vurmuş duvarların oyukların altı gölge kalmış ama yılanın arkasında duvara yakın olduğu halde hiçbir gölgesi görünmüyor.tuhaf değil mi?
Originally posted by NeedLeFLuff+Sep 21 2005, 09:34 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(NeedLeFLuff @ Sep 21 2005, 09:34 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Haberci@Sep 21 2005, 09:01 PM Bugörüntü bana fotomontaj geldi.Gerekçesine gelince ...Müthiş bir güneş var ve yılanın gölgesini görmemiz lazımdı düşünüyorum.Güneş tam üstten değil de karşıdan vurmuş duvarların oyukların altı gölge kalmış ama yılanın arkasında duvara yakın olduğu halde hiçbir gölgesi görünmüyor.tuhaf değil mi?
Originally posted by aran+Sep 21 2005, 08:34 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(aran @ Sep 21 2005, 08:34 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-juniouremre@Sep 21 2005, 06:36 PM kardeş yapma ya yılan adamı yermi