ozzys Üye **** sifre Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ne slak seysın bosluk yok cok quwseel program thanqs --------------- Ekleme --------------- ıqrenc adama soruyop o baglantı kurulsunmu dıe a .q
**** sifre Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ne slak seysın bosluk yok cok quwseel program thanqs --------------- Ekleme --------------- ıqrenc adama soruyop o baglantı kurulsunmu dıe a .q
ozkana Üye bunun açıklaması nerede??ne işe yarıyor??paylaşım demek link vermek diil.lütfen işi yapacaksak tam yapalım
bunun açıklaması nerede??ne işe yarıyor??paylaşım demek link vermek diil.lütfen işi yapacaksak tam yapalım
cas1925 Üye program tamamda karşı taraf şifre gönderiyor cihazlara eklensin diye bunu şifre almadan nasıl yapabiliriz
program tamamda karşı taraf şifre gönderiyor cihazlara eklensin diye bunu şifre almadan nasıl yapabiliriz
cancan3535 Üye Bu sony ericson k750i ye de oluyormu kardeş ben attım telefona bağlanıyorum başka bir telefona reberine felan girmeye çalıştığımda girmiyor beklio öle boş sayfa çıkıo sadece köşede bir cancel war o kadar
Bu sony ericson k750i ye de oluyormu kardeş ben attım telefona bağlanıyorum başka bir telefona reberine felan girmeye çalıştığımda girmiyor beklio öle boş sayfa çıkıo sadece köşede bir cancel war o kadar