boos666 Üye bu programı daha önce kullandım ama 5 dakka çeviri yapıyordu o sorunuda halletdiysen çok güzel olmuşdur paylaşım için tşk
bu programı daha önce kullandım ama 5 dakka çeviri yapıyordu o sorunuda halletdiysen çok güzel olmuşdur paylaşım için tşk
lowenes Üye iyide bunlar filmi tam çevirmioki 3 dakkalık yapıo. lisans istio --------------- Ekleme --------------- yha lisans istio 3 dakkalık cevirio nolur sunuda bi çözün yha bu program gerçekten cok lazım bana
iyide bunlar filmi tam çevirmioki 3 dakkalık yapıo. lisans istio --------------- Ekleme --------------- yha lisans istio 3 dakkalık cevirio nolur sunuda bi çözün yha bu program gerçekten cok lazım bana
Ue-Gazi Emekli Yönetici muromuro1' Alıntı: Bu sitede verilmiyomu programlar paralımı Genişletmek için tıkla ... Tam sürüm program paylaşımı yasaktır...!!!
muromuro1' Alıntı: Bu sitede verilmiyomu programlar paralımı Genişletmek için tıkla ... Tam sürüm program paylaşımı yasaktır...!!!
Ue-Gazi Emekli Yönetici cosku339' Alıntı: kardeş burada licence code ve user name istiyo bunları nerden bulabilirim. Genişletmek için tıkla ... Ya google' dan arıyacaksınız yada satın alacaksınız...
cosku339' Alıntı: kardeş burada licence code ve user name istiyo bunları nerden bulabilirim. Genişletmek için tıkla ... Ya google' dan arıyacaksınız yada satın alacaksınız...