Illuminati ile ilgili geniş çaplı bir araştırmam - 2 - Armageddon Savaşı / Geri Sayım / İran - İsrai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Illuminati ile ilgili geniş çaplı bir araştırmam - 2 - Armageddon Savaşı / Geri Sayım / İran - İsrai
Geöen yazımda Illuminatiyi biraz tanıtmıştım. Şimdi ise bunların tamamının niçin olduğunu göstereceğim.

Öncelikle yazıma bir alıntı ile başlamak istiyorum. Yazıda Illuminati üyeleri arasındaki konuşmalar geçiyor.

Hadi şimdi aşağıya gelip "Onlar bunu nasıl yapabilir, biz uyumuyor ki" diyin. Adamlar sonuna kadar yapıyorlar bunu.

UYAN! KULLANDIĞIN ARTIK STEPHEN ELOP SAYESİNDE ILLUMINATI'NİN KONTROLÜNE GİRMİŞ NOKIA TELEFONUNUN ALARMI ÇALIYOR!

Bak Tikican, şuna dikkat et:

Şimdi de gelelim bunun kanıtına. Birkaç gündür görmüşsündür, İsrail'in İran'a saldırı düzenleyeceği ve Amerika ile İngiliterenin de onun yanında olduğu belirtildi.

Bunu AHaber gibi birçok haber platformunda bulabilirsiniz.

Şimdi gelelim o geri sayım meselesine... adresini açın ve simsiyah bir sayfa ile karşılanın. Daha sonra bu sayfaya CTRL+A yapın ve Aman Allah'ım! Bu bir geri sayım.

Geri sayımın biteceği gün: 7 Aralık 2011.

Kaynak koduna ulaşmaya çalışın: "Sorry, You are too late" diyor!

Sanırım artık aradaki bağlantıyı kurdun. Yeni Dünya Düzeni'ni tamamen anladın. Geç kaldığını anladın.

UYAN ARTIK TİKİCAN, FUTBOL BAĞIMLISI İNSAN, LADY GAGACI KATY PERRYCİ, RİHANNACI! UYAN!

----------Eklendi @ 15:45:14 ---------- Yazıldı @ 15:42:54 ----------

Son olarak eklemek istediğim bir şey daha var. Acaba Illumnati.org'un kaynak kodunda saklanan şey nedir?

<!--
IP: Yok yaa >:l
Continent:EU
CountryCode:TR
ISP_Location:Adana
ISP_Regional_Identifier:Adana
ISP_LONG_LAT:37.0017,35.3289
-->

Boşluk bırakılmış alanın keyif için bırakıldığını hiç sanmam.

Tepkiler: 55_BeRKaN_55 ve N1C<-lazımdeğil

Revengeful

Emekli Yönetici
Hadi bunları araştırıp öğreniyorsunuz. Peki bunlar için ne gibi önlemler alıyorsunuz ? Adamlar sizi bunlarla oyalıyor.

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bunları araştırıp öğreniyorsunuz. Peki bunlar için ne gibi önlemler alıyorsunuz ? Adamlar sizi bunlarla oyalıyor.

Gidip de üzerime canlı bomba bağlayıp daha sonra da uçakla Beyaz Sarayı vurmak gibi bir niyetim yok açıkçası. Ama en azından Lady Gaga, Rihanna ve diğer Illuminatinin satın aldığı bedenlerden çıkan şarkıların hiçbirine telefonumda göremezsin. Buna karşın Amy Winehouse'un tüm şarkıları telefonumda mevcuttur. Aynı zamanda hepsi orijinaldir, yani satın aldığım lisanslı şarkılarıdır.

Uyutma aracı olarak kullanılan Futbol'dan zerre etkilenmem. Çünkü umrumda bile değildir, arkadaşlarım maç seyrederken aynı anda Qt içinde kodları düzelttiğim bile olmuştur.

Bilgisayarımda Windows'u yalnızca zorunluluktan kullanıyorum; Adobe Photoshop veya Carbide kullanmadığım zamanlarda hep Ubuntu veya Pardus kullanırım. Microsoft Windows tamamen bir casus yazılımdır.

Gelecek alacağım telefon açık kaynak kodlu MeeGo işletim sistemine sahip Nokia N9 olacak. Bu sayede hem MeeGo'yu kullanabilecek hem de Linux keyfini (Ubuntu Mobile vs.) aynı telefondan çıkarabileceğim. Asla almayacağım işletim sistemleri: Windows Phone, Windows Mobile, Android, iOS, RIM OS (Blackberry), WebOS Çünkü bunlar da aynı Windows kadar casus yazılım.

Bu listeyi uzatır giderim...

----------Eklendi @ 16:05:44 ---------- Yazıldı @ 16:05:06 ----------

ben zaten uyanığım.

O zaman tekrar uyan

Mau5Trap

Üye
(kitapta, AIDS ve HIV'in ABD'deki askeri araştırma laboratuvarlarından dünyaya yayıldığı iddia ediliyor.)
zaten AIDS hastalığı doğal bir hastalık değil.Laboratuvar ortamında kasti olarak bulunmuş.

geri sayom taöamen yalan.bilgisayarın tarihini değiştirin bakalım noluyor

bu illuminatiden tırsıyorum ya Heran başıma amerikan füzesi inecek gibi oluyorum.

Tepkiler: 55_BeRKaN_55

Mau5Trap

Üye
Süre bitince işte bu oluyor :

o dedıgın sıteyı bılıyom arkadas demıstı ya 7 aralık ta yabanci ülkelerın bırınde suikast olur bomba patlar savas cıkar en fazla

----------Eklendi @ 08:24:30 ---------- Yazıldı @ 08:19:08 ----------

ya bide asla almayacagın telefonların içınde symbian hakkında ne düşünuyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...