mhmtkrtp Üye mhmtkrtp' Alıntı: İlkokul numaram mı? İlkokulu okudum mu onu hatırlamıyorum numaramı nerden hatırlayacam ben! Genişletmek için tıkla ... Niye hatırlamıyorum diye düşünürken aklıma geldi zaten ilkokuldaymışım...
mhmtkrtp' Alıntı: İlkokul numaram mı? İlkokulu okudum mu onu hatırlamıyorum numaramı nerden hatırlayacam ben! Genişletmek için tıkla ... Niye hatırlamıyorum diye düşünürken aklıma geldi zaten ilkokuldaymışım...
Invoke Üye Okul numaranızı sormamış ki. Hatırlayan var mı diye sormuş. Var, deyin geçin. Detaya niye giriyorsunuz?
Okul numaranızı sormamış ki. Hatırlayan var mı diye sormuş. Var, deyin geçin. Detaya niye giriyorsunuz?
abandonware Üye -qarapapaq-' Alıntı: Okul numaranızı sormamış ki. Hatırlayan var mı diye sormuş. Var, deyin geçin. Detaya niye giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Mantıklı
-qarapapaq-' Alıntı: Okul numaranızı sormamış ki. Hatırlayan var mı diye sormuş. Var, deyin geçin. Detaya niye giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Mantıklı
toprak00 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Okul numaranızı sormamış ki. Hatırlayan var mı diye sormuş. Var, deyin geçin. Detaya niye giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... olsun Ya bizimkiler nasıl istiyorlarsa söylesin
-qarapapaq-' Alıntı: Okul numaranızı sormamış ki. Hatırlayan var mı diye sormuş. Var, deyin geçin. Detaya niye giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... olsun Ya bizimkiler nasıl istiyorlarsa söylesin
zombaka Üye 1.2.sınıfta 334 3-4-5.sınıfta 196 6-7-8. Sınıfta 577 3okul değiştirdim 11 defa taşındım öğretmenlerimin adı gülden çekiç -nevriye önder abdullah adı güzel sonra askere gitti ayşegül sucu
1.2.sınıfta 334 3-4-5.sınıfta 196 6-7-8. Sınıfta 577 3okul değiştirdim 11 defa taşındım öğretmenlerimin adı gülden çekiç -nevriye önder abdullah adı güzel sonra askere gitti ayşegül sucu
0MG90 Üye doctorrr' Alıntı: Şaka yapmıyorum: 2 Taşrada okuduk ne var yani Genişletmek için tıkla ... 1 kimdi