passiv€ aggressiv€ Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ilk kullandığım telefonum ve halada 5700 kullanıyorum
haltie Üye yası küçük olanların telleri biliyoruz ilgi çekiçi olanlar eskiler takozlar meydana cıksın hadi moruklar gösterin kendinizi
yası küçük olanların telleri biliyoruz ilgi çekiçi olanlar eskiler takozlar meydana cıksın hadi moruklar gösterin kendinizi
Progressivity Üye aynen öyle halit bide şebekeden dolayı kilitleniyolardı zırt pırt deli oluyordum ya çok şükür teknolojiye
aynen öyle halit bide şebekeden dolayı kilitleniyolardı zırt pırt deli oluyordum ya çok şükür teknolojiye
orhaan48 Üye Dawn' Alıntı: slm herkese insallah daha once acılmamıstır bu konu ilk kuladınız telefonun resimini verebilirmisniz ilk ben verim nokia 8110 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bir zamanlar hastaydım bu cihaza benimde vardı bnm ilk takoz malesef netaş dı ama resmi yok
Dawn' Alıntı: slm herkese insallah daha once acılmamıstır bu konu ilk kuladınız telefonun resimini verebilirmisniz ilk ben verim nokia 8110 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bir zamanlar hastaydım bu cihaza benimde vardı bnm ilk takoz malesef netaş dı ama resmi yok