İlk kez İphone'u solladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk kez İphone'u solladı
Wall Street Journal'da yer alan bir habere göre 30 Eylül itibarıyla sona eren üçüncü çeyrekte 20 milyona yakın akıllı telefon sevkiyatı yapan Samsung, aynı dönemde 17 milyon iPhone satan Apple'ı geride bırakarak liderlik koltuğuna oturdu.

Samsung'un, 2011'in üçüncü çeyreğinde dünya çapında 20 milyon Android işletim sistemine sahip cep telefonunu piyasaya sürdüğü açıklandı.

Genel telefon sıralamasında ilk sırada olan Nokia ise akıllı telefon sıralamasında üçüncü sırada yer alıyor.

Samsung'un bu başarısının ardında Galaxy S I ve Galaxy S II'nin rolü büyük. Tabi işletim sistemi olarak Android'in seçilmiş olmasının da yerinde bir karar olduğunu söylemek gerek.

Aynı dönemde Apple'ın piyasaya sürdüğü iPhone sayısıysa 17.1 milyon oldu. Böylece yıl başında da satışlarda Nokia'yı geçen Güney Kore şirketi tarihinde ilk kez iPhone'u geride bıraktı. (Milliyet)

Uruloki

Üye
tüm samsung akıllı cihazlarsa illa ki geçer

nalcam22

Üye
uroloki ölebi konusuonki sanki apple ın tekbi ürünü var

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
genel olarak belirtildiği gibi samsung cephesinden Galaxy S II'nin rolü büyük İphone cephesinden de İphone 4

pRime.

Üye
Peki ben neden insanların elinde samsung yerine iphone görüyorum? Apple'ın şu anda satışta 2 tane telefonu var, 4 ve 3gs. Bunların 17 milyon sattığını düşünürsek bence gayet başarılı bir rakam 2 telefona göre. Samsung'unsa bir sürü akıllı telefonu var, sadece galaxy serisinden mini, gio, ace, s, s+, s2, note, ve bir dolu model daha var.

TeAmo42

Üye
Mantıklı

Uruloki

Üye
nalcam bende bundan bahsediyorum sağol serdar

Lenneth

Üye
Apple sadece üst sınıf için çalışıyor.

Samsung alt orta üst bütün sınıflar için çalışıyor ve hepsinde başarılı oluyor. Samsung daha zor bir işi başarıyor.

pRime.

Üye
Apple sadece 2 telefon modeliyle 17 milyon satıp, samsung 10'dan fazla galaxy modeliyle 20 milyonu görüyorsa bu başarı değildir. Sadece üst sınıfların satışların karşılaştıralım istersen.

61semih

Üye
Apple sadece üst sınıf için çalışıyor.

Samsung alt orta üst bütün sınıflar için çalışıyor ve hepsinde başarılı oluyor. Samsung daha zor bir işi başarıyor.
katılıyorum
suanda ferrafımı yok olmasını tercıh ederım yoksa wolsvagennin mi tabıkı batacaksa ferrarının batmasını tercıh ederım
her ıkısıde dunya devi bırısı sadece ust model araçlar -telefonlar- uretırken dıgerı ıse hem ust hem orta dusuk segmentte cıhazlar uretıyor
zaten apple nın 3 5 modelle bukadar satılması başlı başına bır başarıdır ona lafım yok

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Apple'ın zaten tek telefonla piyasada kalmasını istemem. Samsung zaten Apple'dan üstün bir firma geçmesi çok normal darısı diğer firmaların başına. Apple tek model-uçuk fiyat stratejisine devam etsin bakalım nereye kadar gidebilicek bu kafayla, ya adamakıllı orta ve üst segmente çalışır ya da tek telefonla rakiplerinin onu sollamasına seyirci kalır.

Uruloki

Üye
ya mantığa sığmayan şeyler söylüyorsunuz madem ferrai volkwagen örneği verdiniz şöyle diyelim ferrari 17 milyon araç satmış ki fiyatları ortalama 350bin euro diyorum hemen basit bir hesapla 5950civarında oldukça büyük bir sayı çıkıyor şimdi gelelim volkwagen e onlarda 20milyon araç satmış ortalama 50bin euro o da 1000civarı yüksek bir rakam çıkıyor ki ferrarinin aldığı parayı geçmesi imkansız eee o zaman bu bir başarımı yoksa ferrari yüksek fiyatına karşılık bu kadar çok satması mı başarı yani samsung şöyle 40milyon satacak ki akıllı telefon piyasasında başarı elde etsin

coacoa

Üye
iphone alanların ortak noktası hava atmaktı artık oda kalmadı işe otobüsle giden adamın cebinde iphone var üstü altımı kalmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...