kol@j Üye krazzo' Alıntı: bi çekilirmisin Genişletmek için tıkla ... hoşlandığın bayandan bahsediliyor... yoluna çıkan her bayan demiyor... benim cevabım.. cevapsızlık... forumdaki en yaşlınız olarak bir iki tecrübem var... bahsederdim ama kötüye kullanılmasından endişe ediyorum... o yüzden susuyorum...
krazzo' Alıntı: bi çekilirmisin Genişletmek için tıkla ... hoşlandığın bayandan bahsediliyor... yoluna çıkan her bayan demiyor... benim cevabım.. cevapsızlık... forumdaki en yaşlınız olarak bir iki tecrübem var... bahsederdim ama kötüye kullanılmasından endişe ediyorum... o yüzden susuyorum...
krazzo Üye kolaj06' Alıntı: hoşlandığın bayandan bahsediliyor... yoluna çıkan her bayan demiyor... benim cevabım.. cevapsızlık... forumdaki en yaşlınız olarak bir iki tecrübem var... bahsederdim ama kötüye kullanılmasından endişe ediyorum... o yüzden susuyorum... Genişletmek için tıkla ... yahu konunun neden açıldığını biliyoruz tecrübeni böyle şeylerde göstermenede gerek yok sen eskden neysen git aynı işi tekrrar yap , beni fazla uğraştırma ok
kolaj06' Alıntı: hoşlandığın bayandan bahsediliyor... yoluna çıkan her bayan demiyor... benim cevabım.. cevapsızlık... forumdaki en yaşlınız olarak bir iki tecrübem var... bahsederdim ama kötüye kullanılmasından endişe ediyorum... o yüzden susuyorum... Genişletmek için tıkla ... yahu konunun neden açıldığını biliyoruz tecrübeni böyle şeylerde göstermenede gerek yok sen eskden neysen git aynı işi tekrrar yap , beni fazla uğraştırma ok
...NUR... Üye Berkan (:' Alıntı: bakışım yeter Genişletmek için tıkla ... way gözlerinle konuşurun yani