İlk Esnek Ekran Galaxy Note 2'de Kullanılabilir !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İlk Esnek Ekran Galaxy Note 2'de Kullanılabilir !

Koreli haber sitesi MK Business'a göre yeni Note modeli kırılmaz-esnek ekran ve 12mp kamera ile gelebilir.

İsmi geçen sitenin yayınladığı son haberde Samsung, Galaxy Note 2 modelinde 5.3 inçlik esnek-kırılmayan ekran teknolojisi kullanılabilir. Bununla birlikte kamera olarak 12mp kalitesinde 1080p 60fps video kaydı yapabilen yeni nesil bir modül kullanabileceği de diğer söylentiler arasında. Yeni modelin bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceği düşünülüyor. Eğer Ekim ayı yada sonraki bir tarihte çıkarsa, Android 5.0 Jelly Bean işletim sistemi de ilk olarak bu cihazla birlikte görücüye çıkabilir.

Samsung'un daha önce yaptığı bu yıl içerisinde ilk esnek ekranlı telefonun piyasaya sürüleceği duyurusu da bu modelin Galaxy Note 2 olabileceği yönünde ihtimalleri güçlendiriyor. Yeni Note 2 modelinde 4 çekirdekli Exynos 4 işlemcisinin kullanılacağı neredeyse kesin gibi ancak çift çekirdekli Exynos 5 işlemcisi de alternatifler arasında görünüyor.

Alıntıdır,bu konuda görüşleriniz nelerdir ?

çok da esnemesine gerek yok. Kırılma durumları oluyor bazen, bunlara önlem olacak kadar esnemesi yeterli. Tamamen esnetip hava atmaya gerek yok yani

Konu Sahibi
çok da esnemesine gerek yok. Kırılma durumları oluyor bazen, bunlara önlem olacak kadar esnemesi yeterli. Tamamen esnetip hava atmaya gerek yok yani

katılıyorum,cep telefonunun cebinde kağıt para gibi dolaştığını düşünsene yarım saat telefonu ararsın

15097

Üye
süper olur bu esnek ekranlar.birde büyük bir ekran oldu mu tadından yenmez

- - - Eklendi - - -

zaten kırılmaz ekrandan yapılacak telefon

Konu Sahibi
süper olur bu esnek ekranlar.birde büyük bir ekran oldu mu tadından yenmez

- - - Eklendi - - -

zaten kırılmaz ekrandan yapılacak telefon

evet,ama bence güzel olmaz ,kağıt para gibi telefon ıyy kullanamam onu ben dokunmatiğini düşünsenize basınca telefon esniyor

[ENGİN]

Üye
daha çok var bu consepteki cıhazların üretimine 5 yıldan evvel gelmesini beklemeyelim.

MasteLaa

Üye
Kırılmaya karşı iyi olur..Note 2 de büyük olacağını düşünüyorum.. Telefonu da katlanır yapsalardı fena olmazdı

klongs

Üye
artik telleri katlayip cebimize koyariz

lolaman

Üye
2 ye katlarız güzel olur canın mı sıkıldı? Şarjınız mı bitti? Hiç dert etmeyin Karşınızdaaa Esnek Galaxy Note 2 şarjınız biterse silindir şekline sokup evde futbol oynayabilirsiniz..

cyber

Üye
pek inandırıcı değil zaten

MrExpert

Üye
Note zaten çok büyük katlar cebimize anca sığdırırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...