İlk Defa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
İlk Defa
ARkadaşlar ben normalde ewden dışarı cıkmayan ew cocuguyumdur zamanımın yüzde 20 pc gecer bu yüzdün fazla kız arkadasım olamadı. şimdi bir tane normal kız arkadaşım war telefonda msjllasıyoruss ama konusurken konu bulamıyorumm lütfen kon bulun bana yoksa kız benden uzuklıcak lütfen

Burak

Üye
+18e bağlamada ne yaparsan yap

Larismus

Üye
bu konuda üstüme tanımam kız nasıl birisi? yani nelerden hoslanır önce ona gir.

Burak

Üye
onu sıkmıycak seyler yazman gerek.yoksa ya geç cevap verir yada hiç vermez.

ask hayaTi saTranca benzer.
hosuna giTmeyecek hamLeLer yaparsan sinirLenir kaLkar (:
ama bos aLanda Top cevirirsen bisy oLmas

Revengeful

Emekli Yönetici
Tüm konuları mesajlarla tüketmede

Burak

Üye
kızlar çok cabuk küsüyor.çok dikkat et

konuşacak hiçbir konu bulamadın mı yani hoşlandıgınız şeylerden konuşun ?Aileden felan ?? Espiri yapabilirsin fıkra anlat ne biliyim konu çoook bence....

Burak

Üye
espri yapmadımki ben orada.gayet ciddi bir sekilde söyledim.

Soneday

Üye
Kızı tanısam öneri verirdimde...Bu tür şeyler kızdan kıza değişir,bazıları esipiri sever,bazıları iş güç bazıları +18 bazıları ise romantizim vs...

Sen hepsini dene,hangisi hoşuna gidiyorsan onları dene.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kızı fazla sıkma öncelikle bu hususa dikkat et

Kız daima en iyi, en zevkli muhabbeti senle yapacağını bilsin ki sana olan ilgisi alakası daha çok artsın
Konuşmaya gelince başına gelen komik eğlenceli olayları anlatabilirsin, hayaller kurabılırsın ve kurduğun hayalde ona biçtiğin rolden bahsedebilirsin onun dışında özellikle kıza bol bol iltifat etmen gerekiyor çok hoşuna gidecektir

Şunu da unutma, kız sana güvenmeli daima, seni gözünde bir tane, bir ne bileyim kahraman olarak görmeli ki senden kopmasın
Ayrıca fazla aşkım, tatlım deme ... Tam bir saçmalığın içinde bulursun kendini ...
Ona onu çok sevdiğini tamamen bir şekilde belli et ve hiçbir zaman şüphesi olmasın

Burak

Üye
çok fazla askım tatlım canım vs.kızı sıkıyor.

Ayrıca fazla aşkım, tatlım deme ... Tam bir saçmalığın içinde bulursun kendini ...
Ona onu çok sevdiğini tamamen bir şekilde belli et ve hiçbir zaman şüphesi olmasın

imzayi nereye aTiyoruz

sunu da ekLemek isTerim.kizi ayarTicam diye kendini fazLa kasma.yani bendn hosLansin diye kendini degisTirme.kendine bi sinr beLirLe oraya kdr iLerLe.eger cizgiyi gecersen birLikTe oLdugunuz da o seni daha fazLa Tanima firsaTi buLacakTir.onda birakTigin iLk dusunceLerin yasadikca dogru oLmadigini farkederse sansina kus...

hadi koLay geLsin

Revengeful

Emekli Yönetici
Vay anasını

Benim bakışlarım yetiyor

Burak

Üye
mert bana bi baksana

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Sag alta

Vay anasını

Benim bakışlarım yetiyor

Sen mi

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi

zaten kızla cıkma gbi bi durumum yoq şimdilik sadece muhabbet edios konu werin bana ben daha acemiyi dedim zaten size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...