nexpow Üye ben galaxy ace kullanıyorum dosya yönetici veya galeriden paylaşım ac tıklıyorum bluethoot seciyorum o kadar
ben galaxy ace kullanıyorum dosya yönetici veya galeriden paylaşım ac tıklıyorum bluethoot seciyorum o kadar
vlkn216 Üye Konu Sahibi uygulama dosyaları atılmıyormuş sadece. müzik dosyalarına baktım atılıyor ilgilendiğiniz teşekkür ederim hatta başka bi programla onlarda atılıyor bide Blackmart Alpha bende çalışmıyor uygulama acılıyor ama oylece kalıyor sorun bende mi yoksa serverla mı alakalı?
uygulama dosyaları atılmıyormuş sadece. müzik dosyalarına baktım atılıyor ilgilendiğiniz teşekkür ederim hatta başka bi programla onlarda atılıyor bide Blackmart Alpha bende çalışmıyor uygulama acılıyor ama oylece kalıyor sorun bende mi yoksa serverla mı alakalı?
vlkn216 Üye Konu Sahibi fthakan' Alıntı: görev yöneticisinden sonlandırabilirsin. Genişletmek için tıkla ... barkodun iyiymiş nasıl yaptın onu öyle
fthakan' Alıntı: görev yöneticisinden sonlandırabilirsin. Genişletmek için tıkla ... barkodun iyiymiş nasıl yaptın onu öyle