Murat Alper
Üye
yedekleme yapmamıza gerek yok yani bilgisayarımızdaki herşey duruyor yaniHayır tabiki
Hangi 3.mesajdan bahsediyorsun, mobil ve pc görünümde diğer sayfada bir yorum mu atladım
yedekleme yapmamıza gerek yok yani bilgisayarımızdaki herşey duruyor yaniHayır tabiki
Hangi 3.mesajdan bahsediyorsun, mobil ve pc görünümde diğer sayfada bir yorum mu atladım
yedekleme yapmamıza gerek yok yani bilgisayarımızdaki herşey duruyor yani
bi karar verinyedekleme yapmamıza gerek yok yani bilgisayarımızdaki herşey duruyor yani
bende en iyisi virtualbox lie test edeyimGüncelleyince değişiklik olmaz lakin aynı sürüm ve sürücülerle çakışması muhtemel bu nedenle ben sıfır kurulum tavsiye ederim veya virtualbox ile test etmeyi,zira Final sürüm değil sonuçta.
Güncelleyince değişiklik olmaz lakin aynı sürüm ve sürücülerle çakışması muhtemel bu nedenle ben sıfır kurulum tavsiye ederim veya virtualbox ile test etmeyi,zira Final sürüm değil sonuçta.
abi çok yavaş indiriyor ya güncellemeyi yarım saatte yüzde 1 indirdi sora biraz hızlanır gibi oldu amaGüncelleyince değişiklik olmaz lakin aynı sürüm ve sürücülerle çakışması muhtemel bu nedenle ben sıfır kurulum tavsiye ederim veya virtualbox ile test etmeyi,zira Final sürüm değil sonuçta.
başlat bendede açılmıyorBaşlat açılmaz oldu
başlangıçtaki işletim sistemi seçin sorusunu nasıl geçebilirimArkadaşlar öncelikle bir bilgi karmaşasını düzeltelim.
Kullandığınız sürüm ne olursa olsun update desteğinde güncelleme alabilirseni dosyalarınız silinmez ancak geri yükleme noktası mutlaka oluşturun.
Sistem Update mutlaka yavaş ve sonrasında sorunlu olacağını belirttim, yine belirteyim.
İmkanınız varsa sistem imajınızı Acronis tarzı programlarla alın, sonrasında oluşturduğunuz Win 10 teknik önizlemeyi rahatlıkla kurun.
Acronis yedeklemelerinin nasıl yapıldığına dair Youtube kanalında görsel olarak bulabilirsiniz.
Sistem yavaş diyen arkadaşlara şu kadarını söyleyim. 2GB Ram- i3 2.2 Ghz işlemci 2.5 inç 160 Gb Sata 5400Rpm HDD ile gayet sorunsuz ve oldukça hızlı çalışmaktadır. Sonuçta teknik önizleme Final sürüm değil .
Bu tür riskleri almak istemeyen arkadaşlar VirtualBox üzerinde Pc'de deneyebilirler
Siz varolan sistemin üstüne kurmuşsunuz. Easyboot programı ile silebilirsiniz Win10 ama bazen boot dosyalarında sorun olabiliyor. Kod bilginiz yeterli seviyede değilse EasyBoot için önce YouTube Videosunu bir izleyin derimbaşlangıçtaki işletim sistemi seçin sorusunu nasıl geçebilirim
bende öyle bir sorun yok ama evet ayarları açıyor direk çokta sorun olmaması lazım benceArkadaşlar wi-fi ile ilgili şöyle basit bir sorun var bende: Modemimi defalarca "Otomatik olarak bağlan" diye işaretliyorum. Ama bilgisayarı her kapatıp açmamda o işaret kalkmış oluyor ve modeme ben tıklamadan bağlanmıyor. Bir de sizde de öyle mi bilmiyorum ama wi-fi simgesine tıklayınca win8.1'de sağ taraftan bir menü açılırdı. Win10'da direk "Settings-Ağ & İnternet - Wi-Fi" Bölümü açılıyor
Sorunum çözüldü. Nasıl yaptığımı anlatayım :
1. İlk önce varsayılan işletim sistemimi değiştirdim. İlk önce bunu nasıl yaptığımı anlatayım. "Bilgisayar"a sağ tıklayıp Özelliklerdeyin.Açılan pencerede sol taraftan Gelişmiş sistem ayarlarıbağlantısına tıklayın. Açılan pencerede Gelişmiş sekmesini seçtikten sonra Başlangıç ve Kurtarma başlığı altındaki Ayarlar butonuna tıklayın. Varsayılan işletim sistemini dilediğiniz gibi ayarladıktan sonra kaydedip çıkın. Şimdi işletim sistemini silebiliriz.
2. Başlat Menüsü arama satırına msconfig yazıp "Enter"a basın. Windows 10 da bunu çalıştıra yazın. Açılan pencerede Önyüklemesekmesini açın. Silmek istediğiniz sistemi seçili bıraktıktan sonra "Sil" deyin. Ardından Tüm önyükleme ayarlarını kalıcı yap kutusunu işaretledikten sonra Tamam deyin.
İşlem tamamlandığında 2. işletim sistemi sisteminizden sorunsuzca kaldırılmış olacak.
pc normal hıza döndü
hayır daha duruyorDisk temizleme ile Windows.oldu sildiniz mi
hayır daha duruyor
açınca silerim şu anda pc de değilimDosyalarınızı alıp silmeniz öneririm bir işe yaramıyor oradaki windows-program dosyaları
abi verilerimi kaybetmeden nasıl 8.1 a geri dönebilirimGüncelleyince değişiklik olmaz lakin aynı sürüm ve sürücülerle çakışması muhtemel bu nedenle ben sıfır kurulum tavsiye ederim veya virtualbox ile test etmeyi,zira Final sürüm değil sonuçta.
Nasıl anlamadımabi verilerimi kaybetmeden nasıl 8.1 a geri dönebilirim
evet abi windows 10 yüklü ve verilerim silinmeden nasıl 8.1'e geri dönebilirimNasıl anlamadımşu an Windows 10 yüklü mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?