Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi ilginç bir sorum var çok araştırdım bulamadım.. şimdi benim sorum şu: pc de film izledim sildim.. Ama başlata ismini yazdığımda ismi çıkıyor.. Filmin isimlerinin çıkmasını nasıl engellerim?
şimdi benim sorum şu: pc de film izledim sildim.. Ama başlata ismini yazdığımda ismi çıkıyor.. Filmin isimlerinin çıkmasını nasıl engellerim?
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi yok öyle uğraşmak istemiyorum her izlediğimi tek tek öyle silmek istemiyorum.. kökten çözüm olarak hiç çıkmamasini istiyorum.. var mi yöntemi
yok öyle uğraşmak istemiyorum her izlediğimi tek tek öyle silmek istemiyorum.. kökten çözüm olarak hiç çıkmamasini istiyorum.. var mi yöntemi
delrico Emekli Yönetici ccleaner'i kur o zaten gereğini yapar daha önce açık kalmış bütün herşeyi kapatır.
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi yani her filmden sonra ccleaner mı acacagim temizleyecem yoksa sadece kendisi hallediyor mu
CryuS Üye Arkadaşların söylediği gibi Ccleaner'ı kullan.Zaten öyle saatlerce tarama yapmıyor.Max.1-2 dk yani.
Ns_Lion Üye Kardeş son kullanılan lar ayarı var ordan yapabilirsin. o tür sorunlar genelde........ neyse şimdi ban falan yerim vel hasıl kelam o şekilde oluyor.
Kardeş son kullanılan lar ayarı var ordan yapabilirsin. o tür sorunlar genelde........ neyse şimdi ban falan yerim vel hasıl kelam o şekilde oluyor.