Burak Üye yok abi ben istanbul'dan vazgeçemem hemde töresini,kültürünü bilmediğim yerde hiç duramamki
aRdiLê Üye Erciş iL oLabilir ama Van'ada bağlı kalsa iL'de oLsa yinede Erciş Doğu'nun İncisi (. Varmı DOğu'da VAN Erciş gibisi. --------------- Ekleme ---------------
Erciş iL oLabilir ama Van'ada bağlı kalsa iL'de oLsa yinede Erciş Doğu'nun İncisi (. Varmı DOğu'da VAN Erciş gibisi. --------------- Ekleme ---------------
zaza Üye Konu Sahibi aRdiLê' Alıntı: Erciş iL oLabilir ama Van'ada bağlı kalsa iL'de oLsa yinede Erciş Doğu'nun İncisi (. Varmı DOğu'da VAN Erciş gibisi. Genişletmek için tıkla ... boşuna uğraşmayalım zaten hak edene verilmiyor
aRdiLê' Alıntı: Erciş iL oLabilir ama Van'ada bağlı kalsa iL'de oLsa yinede Erciş Doğu'nun İncisi (. Varmı DOğu'da VAN Erciş gibisi. Genişletmek için tıkla ... boşuna uğraşmayalım zaten hak edene verilmiyor
zaza Üye Konu Sahibi ouSahin' Alıntı: bence il sayısı düşmeli 81 tane il var ne gerek var .. Genişletmek için tıkla ... istersen eyalet sistemine geçelim
ouSahin' Alıntı: bence il sayısı düşmeli 81 tane il var ne gerek var .. Genişletmek için tıkla ... istersen eyalet sistemine geçelim
aRdiLê Üye Erciş iL oLsada birşey değişmez oLmasada yani Doğu'nun en güzel iLinin en güzel iLçesi Ne demişLer Doğu'nun Parisi Erzurum İncisi Van(Erciş) (. Hem Biz 65'e aLıştık böyLe kaLsın.
Erciş iL oLsada birşey değişmez oLmasada yani Doğu'nun en güzel iLinin en güzel iLçesi Ne demişLer Doğu'nun Parisi Erzurum İncisi Van(Erciş) (. Hem Biz 65'e aLıştık böyLe kaLsın.
zaza Üye Konu Sahibi !!Burak!!' Alıntı: iyi böyle. özenmeyin abd ve onun saçmalıklarına. Genişletmek için tıkla ... burak kaşınma şakasına dedim sende biliyon. Zazaya bulaşma
!!Burak!!' Alıntı: iyi böyle. özenmeyin abd ve onun saçmalıklarına. Genişletmek için tıkla ... burak kaşınma şakasına dedim sende biliyon. Zazaya bulaşma