...decode...
Üye
Abi tavsiye etmem.Kamerasından dolayı yoksa diğer özellikleri iyi onu alacağına başka 2. el telefon alBazen bende sırf şu 512 mb ram sıkıntısı ve batarya performansının yetersizliği yüzünden 1320 alayım diyorum ikinci elden. Bi nebze rahatlatırım
Tanıdık telefoncu arkadaşım var. Benim 620 yi ondan aldım 15 günlüktü. Alan kişi kullanamamışAbi tavsiye etmem.Kamerasından dolayı yoksa diğer özellikleri iyi onu alacağına başka 2. el telefon al
Bu arada konu sahibi arkadaşa da 16 gb hafıza yeter derse 925 derim eğer yetmez derse 920 bu arada birşey sorucam bu telefonlar 2. el satış ya 1 tane mi ellerinde yoksa sallıyorum 5 adet 925 i 500 küsürdan satıyorlar filan böyle mi?
Oldu abi ya. Herkes bakıp yardım ediyorlar sağ olsunlar. Karar model olarak netleşti ancak şu kampanyada alamayacak gibiyim. Senden ricam bir iki gün daha açık kalırsa arkadaşlara bulduğum telefonları sorayım. Fikir alayım. Alınca ben sana bilgi veririm.Dört sayfa olmuş gençler, karar netleştiyse burada noktalayalım? @emz
Oldu abi ya. Herkes bakıp yardım ediyorlar sağ olsunlar. Karar model olarak netleşti ancak şu kampanyada alamayacak gibiyim. Senden ricam bir iki gün daha açık kalırsa arkadaşlara bulduğum telefonları sorayım. Fikir alayım. Alınca ben sana bilgi veririm.
Kaç yıldır bu işin içindeyim böyle indirim görmedim tamda parasız zamanıma denk geldi vah ki ne vah.925 10 sene gider
aklı olan bunu kaçırmaz
Abi kusuruma bakma az önce seni yanlışlıkla engelledim telden girerken. Daha doğrusu şimdi fark ettim olayı.Geleceğiniz yer neresi? İkitelli/halkalı çalıştığım yer. İkamet adresim Gebze / Kocaeli.
Yardımcı olmak isterim.
500-600 arası sizin için telefon araştıracağım. Bugün yarın pm atarım durum bilgilendirmesi için.Abi kalcağım yer Belyikdüzü. Avrupa yakasında olurum genelde. İstanbulu pek bilmediğimden bilen birine danışayım dedim. Ama belki bir ihtimal Anadolu yakasında işte tanıdık biri varsa geçerim
Orada bir hafta kalacağım. İşte bütçe 500-600₺ arası. Ama iyi bir şey bulursam tabiki zorlarım ama kazık yemeyim de. 925 bulursam kaçırmam ama olmazsa artık bakacağım.
Abi kusuruma bakma az önce seni yanlışlıkla engelledim telden girerken. Daha doğrusu şimdi fark ettim olayı.Tekrar özür dilerim @Aybin.Kilic
Hocam ikitelli veya halkalının neresindesiniz ya da oralarda güvendiğiniz telefonu var mı?Geleceğiniz yer neresi? İkitelli/halkalı çalıştığım yer. İkamet adresim Gebze / Kocaeli.
Yardımcı olmak isterim.
Bende çok uğraştım ama bonus kart dışında alınamıyormuş. Ve bugün İNDİRİM BİTTİŞu sengüllerden al işte
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?