4MaGuS
Üye
wp9 un bu sene sonu gelme gibi ihtimali yok bence boşuna hevezlenmeyin daha iy ibir cihaz almak isterseniz tabiki bekleyin bence biraz biriktirip 925 alabilirseniz iyi olur veya ikinci el 930 alın süper olur sizi niçinAl ama hata yaparsın 2014 son çeyrek wp9 çıkacak diyorlar eğer gubumuz wp leri alırsa 1 gb ramliler bugunun 512 si gibi olur acele etme sık dişini bende yıl sonunda 930 alacağım şuan 520 kullanıyorum
Uygulamaaaaa
wp9 un bu sene sonu gelme gibi ihtimali yok bence boşuna hevezlenmeyin daha iy ibir cihaz almak isterseniz tabiki bekleyin bence biraz biriktirip 925 alabilirseniz iyi olur veya ikinci el 930 alın süper olur sizi niçin
Abi 930 şöyle ikinci elde 800-900 ₺ olsa belki bakarım ama çok zaman lazım. Ben o kadar beklemek istemediğimden model değiştirmek istiyorum. Abi adam gibi ikinci el yok ki! Bulsam alıcam zaten güvenilir bir şey. Olmazsa sıfır 820 bakayım kampanyalara. Birde 920. Fiyatları ele alıp bakıcam birde.wp9 un bu sene sonu gelme gibi ihtimali yok bence boşuna heveslenmeyin daha iyi bir cihaz almak isterseniz tabiki bekleyin bence biraz biriktirip 925 alabilirseniz iyi olur veya ikinci el 930 alın süper olur sizi niçin
aslında telefoncuların ucuz olarak almalarını fırsat bilerek 930 satmak isteyen birinden ucuza telefon alabilirsin 1000tl bulursun benceAbi 930 şöyle ikinci elde 800-900 ₺ olsa belki bakarım ama çok zaman lazım. Ben o kadar beklemek istemediğimden model değiştirmek istiyorum. Abi adam gibi ikinci el yok ki! Bulsam alıcam zaten güvenilir bir şey. Olmazsa sıfır 820 bakayım kampanyalara. Birde 920. Fiyatları ele alıp bakıcam birde.
Abi o çok fark etmiyor. Birde şarj tasarrufu sağlıyor. Ama beyazda LCD ekrandan farklı mı şarj yer? Led daha az tüketmez mi? Ne kadar fark eder ki?820 amoled ekran ileride sıkıntı yaratmasin ? Mesela beyaz temayi unutman lazim sarj dayandiramazsin takintili biriysen siyah yazilar sinirini bozabilir : )
@papakudioflu @bulutsuzgece @papakudioflu @cesurpolis61 @papakudioflu @Berkkk2375EDİT : KONUDA UFAK DEĞİŞİKLİĞE GİDİLMİŞTİR. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM !
Arkadaşlar 520 telefonum 6 aylık. Kutusu ve şarj aleti dışında bir aparatı yok. Kulaklığı o kadar iyi olmadığı için ne olduğunu hatırlamıyorum. Wp ve yeni nesil Nokia ( lumia ailesi ) şansıma karşıma çıktı. Babamın alışverişi üzerine hediye olarak verildi cihaz ve faturası yok. Vardı ama şu an bulamıyorum bende yok diyorum. Fiyatta zaten 20₺ ekliyorlar faturaya.
Telefoncuya direk satarsam bana 150-200-250₺ teklif verenler oldu. Takasa 250 verdiler ama L820 için 550₺ istediler. Biraz zorlayınca kısacası genel olarak hepsi fark olarak 250 alırız dediler.
Şimdi bu paraya değer mi ve ikinci el ne kadar güvenilir? İyi bir cihaz olduğu nasıl anlaşılır? Biraz bu işten anlayanlardan yardım istiyorum. Nelere bakılmalı cihazda? Bunları sayarsanız sevinirim.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Abi android le işim olmaz telefonda. Eğer android alacaksan amiral gemi olacak şart yani. Nexus kullanan arkadaşlarım var. Ama o telefon o kadar iyi bir şeyde değil. Artık android L çıkacak. Ona hiç bulaşılmaz bu aralar. Bulaşan yanar. Piyasadaki hiçbir cihaz yükseltilemeyince olacak asıl olaylar.
Abi zaten ekrana hasta oldum. O efekt sıkıntı değil. 520 vs 820 yaptım dün, abi benim telefondan yüksek parlaklıkta bile öyle net görüntü çıkmıyor. Çok canlı ve kullanışlı. Bu 820 ne zaman çıktı piyasaya? Birde acaba biraz daha bekleyip sıfır mı alsam daha iyi? 750₺ hepsiburada.com da. Ama bugün son. Elbet tekrar olur. Satmaya dwğmiyor telefon çünküAmoled beyaz ekranda sarji somuruyor : ) ben sahsen 720 de sadece beyaz tema kullanirken 925de beyazi hic acmiyorum direk azaliyor sarj. Birde ekrani hareket ettirdiginde olusan golgelenmeyede alisman lazim. Ghost bilmem ne diyorlar hattaEdit: Ghost effect
Ama renkler bir baska canli goruntu cok guzel direk fark ediyorsun
ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMEDİT : KONUDA UFAK DEĞİŞİKLİĞE GİDİLMİŞTİR. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM !
ARKADAŞLAR TELEFONUM L520'Yİ SATMADAN TELEFON ALMAYA KARAR KILDIM. DAHA SONRA SATACAĞIM. ŞU ANDA *"Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız"* da ŞENGÜLLER GARANTİSİYLE (+6 AY) TELEFONLARDA BAYRAM İNDİRİMİ VAR!!!
ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM.
820 VS 920
NEDENLERİYLE YAZARSANIZ YARIN SİPARİŞİMİ VERECEĞİM. NAKİT OLARAK 600₺ PARAM VAR. İNDİRİMDEYKEN ALACAĞIM. SD KART SIKINTILI AMA SİZCE HANGİSİ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
925 de hafıza 16 GB. Sizce yeterli kalır mı? Az değil mi sanki?@papakudioflu @bulutsuzgece @Mr.H @Sensation@cesurpolis61 @Berkkk2375@ogzhnoTr @beatsEDİT : KONUDA UFAK DEĞİŞİKLİĞE GİDİLMİŞTİR. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM !
ARKADAŞLAR TELEFONUM L520'Yİ SATMADAN TELEFON ALMAYA KARAR KILDIM. DAHA SONRA SATACAĞIM. ŞU ANDA *"Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız"* da ŞENGÜLLER GARANTİSİYLE (+6 AY) TELEFONLARDA BAYRAM İNDİRİMİ VAR!!!
ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM.
820 VS 920 veya 925 ?
NEDENLERİYLE YAZARSANIZ YARIN SİPARİŞİMİ VERECEĞİM. NAKİT OLARAK 600₺ PARAM VAR. İNDİRİMDEYKEN ALACAĞIM. SD KART SIKINTILI AMA SİZCE HANGİSİ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
925 de hafıza 16 GB. Sizce yeterli kalır mı? Az değil mi sanki?@papakudioflu @bulutsuzgece @Mr.H @Sensation@cesurpolis61 @Berkkk2375@ogzhnoTr @beats
Abi iyide 925 ikinci elde ben nasıl bulayım 32 GB modeli?Telefonla ne yapacagina bagli . Bana gore sd kart destegi olmayan bir telefonun 32 ligi varken 16ligini almak hata olur gibi. Eyer telefonda yuzlerce resim video yada bir suru oyun tutacaksan 16lik yetmez bir yerden sonra. Mesela ben 32lik aldim 25gb in altina dusmedi hic kafam rahat bir sey yuklerken hafiza yetermi yetmezmi diye dusunmuyorum.
Abi ona yetişmeye çalışıyorum zaten. Ama model olarak sıkıntıdayım. 925 çok güzel bir cihaz ancak yeterli olur mu orası "?" ?????925 10 sene gider
aklı olan bunu kaçırmaz
Sağ ol kardeşim, o zaman 925. Peki bu ilan iyi mi? Ben en iyi bunu seçtim. İçeriği en çok olan kutu bu.kardeşim hiç arkana bakma ve 925 al derim tek dezavantajı SD kart takılamıyor birde usb şarj noktası üst kısma koymuşlar onun dışında en zarif ve hafif cihazlardan bir tanesi arkana bakmadan al kullan.Esnaf ağzıyla söyledim sanaesnaf değiliz ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?