PureFood Üye dedereis123' Alıntı: Tek yarina mi ozel ya Genişletmek için tıkla ... Bilgisayardan mağazaya girince sol altta indir bölümü var. Oradan indirirsin, telefonun gelince atarsın kabloyla bağlayıp.
dedereis123' Alıntı: Tek yarina mi ozel ya Genişletmek için tıkla ... Bilgisayardan mağazaya girince sol altta indir bölümü var. Oradan indirirsin, telefonun gelince atarsın kabloyla bağlayıp.
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi evet arkadaşlar sadece bir günlüğüne ücretsiz olucak oyunlar.
komando04 Üye papakudioflu' Alıntı: evet arkadaşlar sadece bir günlüğüne ücretsiz olucak oyunlar. Genişletmek için tıkla ... abi indirelim ücretsiz bir gün sonra elimizden alırlarmı
papakudioflu' Alıntı: evet arkadaşlar sadece bir günlüğüne ücretsiz olucak oyunlar. Genişletmek için tıkla ... abi indirelim ücretsiz bir gün sonra elimizden alırlarmı
PureFood Üye Sensation' Alıntı: İndirim başladı. 24 saat için geri sayım Genişletmek için tıkla ... Mağazada 2 TL gözüküyor ama DENE yerine YÜKLE var. Teşekkürler hatırlatma için.
Sensation' Alıntı: İndirim başladı. 24 saat için geri sayım Genişletmek için tıkla ... Mağazada 2 TL gözüküyor ama DENE yerine YÜKLE var. Teşekkürler hatırlatma için.
ardacumhur Üye Abi ben ücretsiz uygulamanın xap dosyasını indirdim ama aynı şekilde ücretli uygulamaları da indirebiliyorum. Yani ücret kurulum esnasında alınıyor sanırım
Abi ben ücretsiz uygulamanın xap dosyasını indirdim ama aynı şekilde ücretli uygulamaları da indirebiliyorum. Yani ücret kurulum esnasında alınıyor sanırım
bulutsuzgece Üye Sensation' Alıntı: İndirim başladı. 24 saat için geri sayım Genişletmek için tıkla ... Ara bilgilendirme için teşekkürler Sensation. Evet ücretsiz indirme süresi başlamış. Ben de indiriyorum şu an ikisini de.
Sensation' Alıntı: İndirim başladı. 24 saat için geri sayım Genişletmek için tıkla ... Ara bilgilendirme için teşekkürler Sensation. Evet ücretsiz indirme süresi başlamış. Ben de indiriyorum şu an ikisini de.
nanotex Üye İkisi de aynı mantık, sadece hikayeler farklı. Onun yerine temple run çıksa daha iyi yahu.
MrCommanDTr Emekli Yönetici benim de en çok beklediğim oyun temple run ama bakalım ne zaman gelecek ipad e bir bakayım birazdan markete gelmiş mi
benim de en çok beklediğim oyun temple run ama bakalım ne zaman gelecek ipad e bir bakayım birazdan markete gelmiş mi
ardacumhur Üye MrCommanDTr' Alıntı: benim de en çok beklediğim oyun temple run ama bakalım ne zaman gelecek ipad e bir bakayım birazdan markete gelmiş mi Genişletmek için tıkla ... Evet bu temple run windows store'a ne zaman gelecek acaba ya
MrCommanDTr' Alıntı: benim de en çok beklediğim oyun temple run ama bakalım ne zaman gelecek ipad e bir bakayım birazdan markete gelmiş mi Genişletmek için tıkla ... Evet bu temple run windows store'a ne zaman gelecek acaba ya