Ikeada bir gece saklanarak kalabilir miyim?

Konu Sahibi
Ikeada bir gece saklanarak kalabilir miyim?
Beyler biriyle ıkeada kalmayı düşünüyorum (CİDDİ). Orada saklansak (saklanacak çok yer var) fark etmeseler, kapatsalar dükkanı. içeride mahsur kalsak bir sorun olur mu? (maksat macera) Kamera kayıtları felan her ihtimali söyleyin. (Ciddi)

evensan

Üye

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Konu Sahibi
Beyler bare mümkün olup olmadığını söyleyin

evensan

Üye
Mumkundur bardak alıp sınırsız içecek icililen yerdeki colaları bitirirsin

E kamera vardir dogal olarak.yatcak yerinizmi yok

Kamera var tamam da biz bir şey çalmayacağız. Sadece dolaşırız sabahlarız. Polislik bir sorun olur mu? ailemizin duymaması lazım
illa macera ariyorsaniz yapin.ama olurda ertesi sabah biri kamera kayitlarinda sizi gorse dogal olarak polisi arar

Konu Sahibi
illa macera ariyorsaniz yapin.ama olurda ertesi sabah biri kamera kayitlarinda sizi gorse dogal olarak polisi arar
ailemizin haberi olur mu? sabah direk kaçsak arkamızdan polis filan gelir mi? yada oranın müdürü varsa izin alsak :P

ailemizin haberi olur mu? sabah direk kaçsak arkamızdan polis filan gelir mi? yada oranın müdürü varsa izin alsak :P
Valla o kadarını bilemem.18 yasindan buyukseniz polis sizi enselediginde aileyi cagirmiyorlar diye duymuştum guzel bi yatak bulup yatin :P

17 yaşındayız. Risk derecesi kaç sizce .s
Aslinda sanmiyorum.eger gece olaganustu bir durum olmazsa acip tum gecenin kamera kayitlarini inceleyecek halleri yok ya.zaten hirsizlik felan oldu mu kontrol ediyolar .yuzde olarak 80e 20 yakalanmazsiniz diyorum

Konu Sahibi
Aslinda sanmiyorum.eger gece olaganustu bir durum olmazsa acip tum gecenin kamera kayitlarini inceleyecek halleri yok ya.zaten hirsizlik felan oldu mu kontrol ediyolar .yuzde olarak 80e 20 yakalanmazsiniz diyorum
Eğer ümraniye meydandaki ıkeada kızla ıkeada kaldılar gibi bir haber gelirse o benimdir ama inşallah gelmez..

0MG90

Üye
Orada gece duran güvenlik görevlisi olabilir hani odada ekrandan kamera görüntüsünü izleyenlerden. Ama bende çok isterdim kalmak yatakları çok rahat

Bak sana küçük bir macera olsun. Bir otel bul bayan erkek karışık. İkiniz ayrı ayrı oda tutun sonra biriniz diğerinin odasına gitsin. Kameralar kayıtta falan heyecan yaparsınız.

Konu Sahibi
Yokla beyler yanlış anlamayın kızla derken. Bişi yapmıcaz la. Sadece macera o kadar. Sanırım ama bunu yapıcaz, yani inşallah O.o