manyak! Üye OuSsS' Alıntı: Herşey Fatmanın yüzünden oldu bütün suçları ona atıorum Genişletmek için tıkla ... oğuzzzz kaşınmaaaaa
OuSsS' Alıntı: Herşey Fatmanın yüzünden oldu bütün suçları ona atıorum Genişletmek için tıkla ... oğuzzzz kaşınmaaaaa
ouSahin Üye Alooo ben qeldim arkamdan ndn knuşuosunuz herkez bana tetik aldıı ya durun dostuz :?sl?k Ben Kılıbık deqilim bi kere Fatma hiç sinirlenmeee öle Alican suss bu sefer kesin qidiom iii qeceler
Alooo ben qeldim arkamdan ndn knuşuosunuz herkez bana tetik aldıı ya durun dostuz :?sl?k Ben Kılıbık deqilim bi kere Fatma hiç sinirlenmeee öle Alican suss bu sefer kesin qidiom iii qeceler
mAd_girL Üye vayyyyyyyyy bee bensiz msn zirvesi haaaaaaaaa cok kırıldım yıkıldım böhühühü ((: neyse bi daha yaparız dimiiiiiii :meleksmiley:
vayyyyyyyyy bee bensiz msn zirvesi haaaaaaaaa cok kırıldım yıkıldım böhühühü ((: neyse bi daha yaparız dimiiiiiii :meleksmiley:
prince of hell Üye Konu Sahibi valla organizatör benim bana pm atın istediğiniz zamanları ortak bizamanda yapalım bende herkes var msnde
valla organizatör benim bana pm atın istediğiniz zamanları ortak bizamanda yapalım bende herkes var msnde