Ii . Maxicep İstanbul Buluşması.. (5 Şubat Pazar)

ibonline

Üye
ahmet mesgul kesin uğrasıyor diyicem ama linke uğradıgı yok...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha yeni geldim eve..

9 Kişi geldi ve herkes avrupa yakasındandı. O yüzden bidahakine avrupada yapmayı düşünüyoruz..
Msw gelince ben resimleri ekleyecem biraz sabır... Ayrıca biz sinemaya gidecektik salihyet ben ve msw ama kadıköyde yer bulamadık sonra karaköye ordanda taksime geçtik orada da yer bulamayınca üçümüzde ayrıldık 1 saat kadar önce..

Salihyet

Üye
çok güzel geçti eve ulaşalı 40dk. oldu
donsakta birazcık süper vakit geçirdim keşke yazdırsanızda yazdırmasanızda gelseydiniz.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resimler 1-2 saatten önce olmaz sanırım önce msw'nin eve ulaşması lazım..

Gokhan43

Üye
İyi bir buluşma olmuş sanırım.Selamlarımı iletmiştir umarım van_hoijdonk

Dersane ortasında merak edip aradım , duramadım

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Söyledim..

Necmettin abide aradı..

msw

Üye
Birazdan van resimleri ekleyecek ... düzenleme yapıyorum ...

msw

Üye
Şu anda van a resimler gidiyor msn den .. biraz beklemeniz gerekiyor

msw

Üye
Resimler siteye eklenecek ... Benim konu dışına ekte resim ekleme yetkim yok ... o yüzden ... ayrıca msn den koptu şu an ... rapidle atıyorum 1 saat içinde eklenir resimler ...

ya konuya resmı koy ıste yetkıyle ne alkası war????buraya koy ıste!

msw

Üye
ekte verilecek ... walla 30 tane resim yolluyorum ben .. hepsini ön izlemeli imashack e koymak çok zahmetli .... o yüzden resimler siteye eklenecek ...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aksilikler yakamızı bi türlü bırakmıyo neyse resimler sanırım 1 saate kadar hazır olur.. Msw de ve bende var bişey ama çözemedik gitti..

a21a

Emekli Yönetici
haydi haydi koyun şu resimleri.. photosoplamak için zaman kazanıyorsunuz değilmi

oo hoo baba nıye buraya normal koymuyonuz ya sımdıye 4 kere koyardık)ama nese wardır bı bıldıgınız!!!beklıyoruz