İhtiyar007 Üye Konu Sahibi istisna97' Alıntı: İhtiyar sakın engelleme atma parayı ben kendim vericem ) Genişletmek için tıkla ...
istisna97' Alıntı: İhtiyar sakın engelleme atma parayı ben kendim vericem ) Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi KD1907' Alıntı: Ee daha daha? Genişletmek için tıkla ... uykusu olmayan konuya dalıyo haa
KD1907 Üye Bi ara yatmayi denedim uykum gelmedi sonra dedim ihtiyar kesin burdadir sohbet ederiz falan. Yanlış mi dusunmusum?
Bi ara yatmayi denedim uykum gelmedi sonra dedim ihtiyar kesin burdadir sohbet ederiz falan. Yanlış mi dusunmusum?
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: giderken bi haber verseydin Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma abi akil edemedik
İhtiyar007' Alıntı: giderken bi haber verseydin Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma abi akil edemedik
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi KD1907' Alıntı: Kusura bakma abi akil edemedik Genişletmek için tıkla ... tamam affettim
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: tamam affettim Genişletmek için tıkla ... : DDDDD sohbetine de doyum olmuyor valla :P
İhtiyar007' Alıntı: tamam affettim Genişletmek için tıkla ... : DDDDD sohbetine de doyum olmuyor valla :P