.caner. Üye fireslashex' Alıntı: şakir ağanın zaferi - MaxiCep zamanla duzelirsin takma kafaya canim olur boyle seyler Genişletmek için tıkla ... Ahh canıım, cidden sıyırmış bu. Hâlâ köyü satmadığını sanıyor vah vahh, kesin paralarıda çaldırmıstır bu.
fireslashex' Alıntı: şakir ağanın zaferi - MaxiCep zamanla duzelirsin takma kafaya canim olur boyle seyler Genişletmek için tıkla ... Ahh canıım, cidden sıyırmış bu. Hâlâ köyü satmadığını sanıyor vah vahh, kesin paralarıda çaldırmıstır bu.
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: Ahh canıım, cidden sıyırmış bu. Hâlâ köyü satmadığını sanıyor vah vahh, kesin paralarıda çaldırmıstır bu. Genişletmek için tıkla ... sen hala uyanamadinmi :O
.caner.' Alıntı: Ahh canıım, cidden sıyırmış bu. Hâlâ köyü satmadığını sanıyor vah vahh, kesin paralarıda çaldırmıstır bu. Genişletmek için tıkla ... sen hala uyanamadinmi :O
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: Vahh canıım. Genişletmek için tıkla ... diyecek birsey bulamiyon yani ayrica asagilama ban sebebidir
.caner.' Alıntı: Vahh canıım. Genişletmek için tıkla ... diyecek birsey bulamiyon yani ayrica asagilama ban sebebidir
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: Herkes geri çekilsin yeni aganız geliyor. Genişletmek için tıkla ... başvuru yapmadın seçim başladı bile geçmiş olsun
polam234' Alıntı: Herkes geri çekilsin yeni aganız geliyor. Genişletmek için tıkla ... başvuru yapmadın seçim başladı bile geçmiş olsun
.caner. Üye fireslashex' Alıntı: diyecek birsey bulamiyon yani ayrica asagilama ban sebebidir Genişletmek için tıkla ... Senin seviyene inecek bir laf bulamadım.
fireslashex' Alıntı: diyecek birsey bulamiyon yani ayrica asagilama ban sebebidir Genişletmek için tıkla ... Senin seviyene inecek bir laf bulamadım.
AIS Üye arzumamedov' Alıntı: Aganız geldi. Beni iyi dinleyin saldırı var. Genişletmek için tıkla ... Sen saldırma yeter.
arzumamedov' Alıntı: Aganız geldi. Beni iyi dinleyin saldırı var. Genişletmek için tıkla ... Sen saldırma yeter.
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi zxdelemi' Alıntı: Hazır beleş çay dedeye özel Genişletmek için tıkla ... .caner.' Alıntı: İhtiyar007=5.000 yılın noobu Genişletmek için tıkla ...
zxdelemi' Alıntı: Hazır beleş çay dedeye özel Genişletmek için tıkla ... .caner.' Alıntı: İhtiyar007=5.000 yılın noobu Genişletmek için tıkla ...