KD1907 Üye esmeran3' Alıntı: onu bilmiyorum ya özele gelsene bi Genişletmek için tıkla ... Iyi misin olm?
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi KD1907' Alıntı: Sa ihtiyar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam çekirge
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi KD1907' Alıntı: Nabıyon iyi misin? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nassın
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: iyiyim sen nassın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim. Ee anlat bakalım
Serhan Üye esmeran3' Alıntı: La enter takılı kaldı harici klavye kullanıyorum kablosuz = Genişletmek için tıkla ... İmzan güzelmiş
esmeran3' Alıntı: La enter takılı kaldı harici klavye kullanıyorum kablosuz = Genişletmek için tıkla ... İmzan güzelmiş
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi KD1907' Alıntı: Yavaş iç ölüp gidiceksin Genişletmek için tıkla ... hık diyip giderim
.caner. Üye İhtiyar007' Alıntı: @KD1907 @Özkan Ç. @.caner. @fireslashex gelin bakıyım Genişletmek için tıkla ... Geldik Cahil
İhtiyar007' Alıntı: @KD1907 @Özkan Ç. @.caner. @fireslashex gelin bakıyım Genişletmek için tıkla ... Geldik Cahil
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Geldik Cahil Genişletmek için tıkla ... ölüyorum mirası dağıtıyorum