AIS Üye Genc007' Alıntı: Beyler ne bu ciddiyet yav Birer çay içelim sakinleşelim Genişletmek için tıkla ... Ortada savaş yoksa sorun yok ciddiyetten bir tehlike olmaz
Genc007' Alıntı: Beyler ne bu ciddiyet yav Birer çay içelim sakinleşelim Genişletmek için tıkla ... Ortada savaş yoksa sorun yok ciddiyetten bir tehlike olmaz
İhtiyar. Üye TurkSaw' Alıntı: Ben kime bağlı kime bağlı değil onlara bakmam eğer bir tehlike varsa uyarırım eğer yoksa sadece söylerim. Fikir verme niyetim hiç yok Genişletmek için tıkla ... Tamam ciğerim anladım ben seni
TurkSaw' Alıntı: Ben kime bağlı kime bağlı değil onlara bakmam eğer bir tehlike varsa uyarırım eğer yoksa sadece söylerim. Fikir verme niyetim hiç yok Genişletmek için tıkla ... Tamam ciğerim anladım ben seni
Baydırman Moderator Konu Sahibi İhtiyar.' Alıntı: Tamam ciğerim anladım ben seni Genişletmek için tıkla ... Arkadaş bazı cümleleri anlayamıyor ve de anlatamıyor. Veya yanlış anlıyor/yazıyor. Uzun süredir ülkemizde değilmiş.
İhtiyar.' Alıntı: Tamam ciğerim anladım ben seni Genişletmek için tıkla ... Arkadaş bazı cümleleri anlayamıyor ve de anlatamıyor. Veya yanlış anlıyor/yazıyor. Uzun süredir ülkemizde değilmiş.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Arkadaş bazı cümleleri anlayamıyor ve de anlatamıyor. Veya yanlış anlıyor/yazıyor. Uzun süredir ülkemizde değilmiş. Genişletmek için tıkla ... Benim kimseyle sorunum yok. Sadece konuşuyoruz İhtiyar.' Alıntı: Hayırlı geceler sizleri seviyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Genc007' Alıntı: Arkadaş bazı cümleleri anlayamıyor ve de anlatamıyor. Veya yanlış anlıyor/yazıyor. Uzun süredir ülkemizde değilmiş. Genişletmek için tıkla ... Benim kimseyle sorunum yok. Sadece konuşuyoruz İhtiyar.' Alıntı: Hayırlı geceler sizleri seviyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Baydırman Moderator Konu Sahibi İhtiyar.' Alıntı: Hayırlı geceler sizleri seviyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kardeşim TurkSaw' Alıntı: Benim kimseyle sorunum yok. Sadece konuşuyoruz Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim kimsenin kimseyle bir sorunu yok. Hepinizi seviyorum
İhtiyar.' Alıntı: Hayırlı geceler sizleri seviyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kardeşim TurkSaw' Alıntı: Benim kimseyle sorunum yok. Sadece konuşuyoruz Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim kimsenin kimseyle bir sorunu yok. Hepinizi seviyorum
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... Genc007' Alıntı: Hayır devam Genişletmek için tıkla ... Aman aman
TurkSaw' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... Genc007' Alıntı: Hayır devam Genişletmek için tıkla ... Aman aman
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: @Genc007 tatlı varmış Genişletmek için tıkla ... Hani