Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Tamam kardeş Genişletmek için tıkla ... Şimdi forumumda kardeş istemiyorum bro dersem linç edilir miyim
TurkSaw' Alıntı: Tamam kardeş Genişletmek için tıkla ... Şimdi forumumda kardeş istemiyorum bro dersem linç edilir miyim
AIS Üye Genc007' Alıntı: Şimdi forumumda kardeş istemiyorum bro dersem linç edilir miyim Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum kardeş
Genc007' Alıntı: Şimdi forumumda kardeş istemiyorum bro dersem linç edilir miyim Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum kardeş
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Bilmiyorum kardeş Genişletmek için tıkla ... Forumumda kardeş istemiyorum bro Not: necmiyi ilk kez bu kadar ciddi görüyorum
TurkSaw' Alıntı: Bilmiyorum kardeş Genişletmek için tıkla ... Forumumda kardeş istemiyorum bro Not: necmiyi ilk kez bu kadar ciddi görüyorum
AIS Üye Genc007' Alıntı: Forumumda kardeş istemiyorum bro Genişletmek için tıkla ... Kardeş istemiyorsan olmasın o zaman sorun yok
Genc007' Alıntı: Forumumda kardeş istemiyorum bro Genişletmek için tıkla ... Kardeş istemiyorsan olmasın o zaman sorun yok
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Kardeş istemiyorsan olmasın o zaman sorun yok Genişletmek için tıkla ... Eyvallah biraderim
TurkSaw' Alıntı: Kardeş istemiyorsan olmasın o zaman sorun yok Genişletmek için tıkla ... Eyvallah biraderim
SoulsEagle Üye Genc007' Alıntı: Hayır devam Genişletmek için tıkla ... Niye ates ediyorsun simdi adama sen istedin diye kardes demeyi birakti
Genc007' Alıntı: Hayır devam Genişletmek için tıkla ... Niye ates ediyorsun simdi adama sen istedin diye kardes demeyi birakti
Baydırman Moderator Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: Niye ates ediyorsun simdi adama sen istedin diye kardes demeyi birakti Genişletmek için tıkla ... Çünkü kurallara uymadı
SoulsEagle' Alıntı: Niye ates ediyorsun simdi adama sen istedin diye kardes demeyi birakti Genişletmek için tıkla ... Çünkü kurallara uymadı
Baydırman Moderator Konu Sahibi muratalperr55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Reisim beni linç mi edecekmiş?
İhtiyar. Üye TurkSaw' Alıntı: Fazla düşünme istersen Genişletmek için tıkla ... İstersem düşünmem tabi, bana bağlı bi durum sonuçta
TurkSaw' Alıntı: Fazla düşünme istersen Genişletmek için tıkla ... İstersem düşünmem tabi, bana bağlı bi durum sonuçta
AIS Üye İhtiyar.' Alıntı: İstersem düşünmem tabi, bana bağlı bi durum sonuçta Genişletmek için tıkla ... Kime bağlı olup olmadığını bilmem
İhtiyar.' Alıntı: İstersem düşünmem tabi, bana bağlı bi durum sonuçta Genişletmek için tıkla ... Kime bağlı olup olmadığını bilmem
İhtiyar. Üye TurkSaw' Alıntı: Kime bağlı olup olmadığını bilmem Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorsan fikir verme gibi bir durumun olamaz
TurkSaw' Alıntı: Kime bağlı olup olmadığını bilmem Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorsan fikir verme gibi bir durumun olamaz
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Kime bağlı olup olmadığını bilmem Genişletmek için tıkla ... Bana bağlı
AIS Üye İhtiyar.' Alıntı: Bilmiyorsan fikir verme gibi bir durumun olamaz Genişletmek için tıkla ... Ben kime bağlı kime bağlı değil onlara bakmam eğer bir tehlike varsa uyarırım eğer yoksa sadece söylerim. Fikir verme niyetim hiç yok
İhtiyar.' Alıntı: Bilmiyorsan fikir verme gibi bir durumun olamaz Genişletmek için tıkla ... Ben kime bağlı kime bağlı değil onlara bakmam eğer bir tehlike varsa uyarırım eğer yoksa sadece söylerim. Fikir verme niyetim hiç yok
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Ben kime bağlı kime bağlı değil onlara bakmam eğer bir tehlike varsa uyarırım eğer yoksa sadece söylerim. Fikir verme niyetim hiç yok Genişletmek için tıkla ... Beyler ne bu ciddiyet yav Birer çay içelim sakinleşelim
TurkSaw' Alıntı: Ben kime bağlı kime bağlı değil onlara bakmam eğer bir tehlike varsa uyarırım eğer yoksa sadece söylerim. Fikir verme niyetim hiç yok Genişletmek için tıkla ... Beyler ne bu ciddiyet yav Birer çay içelim sakinleşelim